Prvo dijete

Holivudska glumica u 46. godini dobila sina s partnerom iz Zaprešića, dali su mu hrvatsko ime

Chloe Sevigny (Foto: Getty Images) Chloe Sevigny (Foto: Getty Images) Getty Images 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Chloe Sevigny (Foto: Getty Images) Chloe Sevigny (Foto: Getty Images) Chloe Sevigny (Foto: Getty Images) Chloe Sevigny (Foto: Getty Images) Chloe Sevigny i Siniša Mačković (Foto: Profimedia) Chloe Sevigny (Foto: Profimedia) Chloe Sevigny (Foto: AFP) +0 Chloe Sevigny (Foto: Getty Images) Galerija

Chloe Sevigny i Siniša Mačković prvi su put viđeni skupa u javnosti u kolovozu 2019.

Glumica Chloe Sevigny (45) i redatelj Siniša Mačković (39) dobili su prvo zajedničko dijete, tvrdi magazin Gloria

Chloe je rodila dječaka prirodnim putem prošlu subotu u New Yorku, a Siniša je bio s njom tijekom porođaja nakon što su se oboje testirali na koronavirus. Kako piše Gloria, sinčić Vanja S. Mačković težak he 3,35 kilograma i dugačak 53 centimetara. 

Vijest o Chloeinoj trudnoći s redateljem hrvatskih korijena objavljena je prije nekoliko mjeseci, a zbog trbuha ju glumica nije mogla dugo skrivati. Par je nedavno viđen u kupnji namirnica i oboje su nosili zaštitne maske i rukavice. 

Chloe je trudnički trbuh toliko narastao da je podigla majicu kratkih rukava kako bi joj bilo lakše. Sevigny se uz glumu bavi i manekenstvom, pa je tako nedavno pozirala gola za magazin Cut. Na fotografiji je prebacila torbicu preko ramena. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I 🖤 NY A big thank you @thecut & @nymag Photography by @elizavetaporodina Styled by @chloessevigny Photography Direction by @lradel Fashion Direction by @rebeccarams Photography Assistance by @josef_beyer Written by @emiliapetrarca Bag by NY sister @batshevadress

A post shared by Chloë Sevigny (@chloessevigny) on

Inače, Chloe i Siniša prvi su put viđeni u javnosti u kolovozu 2019., a kako su pisali američki mediji, upoznali su se ranije preko zajedničkih prijatelja. 

Markantni Mačković inače je direktor male, ali utjecajne galerije Karma Art u New Yorku. Tamo se mogu pronaći djela cijenjenih umjetnika poput Alexa De Cortea, Hennija Alftana i Woodyja De Othella čije se cijene kreću od 10 do 200 tisuća američkih dolara, objavio je magazin The Art Newspaper. I dok poslovno ali i privatno surađuje s brojnim poznatim imenima, detalje o sebi voli držati što dalje od očiju javnosti.

Ipak, na svom je profilu na Instagramu otkrio dio iz svog djetinjstva, točnije svoju putovnicu na kojoj se može vidjeti da je rođen u Zagrebu, a kao mjesto tadašnjeg prebivališta naveden je Zaprešić.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Siniša (@sinisamackovic) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene