Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

'Imala sam ogromne grudi i probleme sa samopouzdanjem. Sve smo većinom izlazile iz srednje škole i ulazile u svijet bogatih i moćnih'.


Što se dogodi nakon što vas Playboy postavi na naslovnicu? 'Miss prosinca 1982', Charlotte Kemp, ispričala je za Huffington Post što to znači biti Playboyeva zečica. Sa kolegicom Cindy Guyer otkrila je tajne života koji im je donijela prestižna naslovnica.

Vezani članci Anita Težački (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Tvrdi da Rozgine pjesme pjeva bolje od nje same, a Šuput je poručila – dobro da se udala na vrijeme Anouska De Georgiou (Foto:Profimedia) Playboyeva zečica koja je išla u školu s Kate Middleton otvorila dušu: ''Milijunaš me silovao''

'Imala sam ogromne grudi i probleme sa samopouzdanjem. Dolazila sam iz jako konzervativne obitelji. Sve mi većinom smo izlazile iz srednje škole i naivne smo ulazile u svijet bogatih, moćnih i slavnih. Biti sramežljiv nije bila opcija', rekla je Charlotte. Ubrzo se sve promijenilo, a njene grudi donijele su joj uspjeh. Vlastite, ali i priče svojih kolegica, sakupila je u knjizi "For My Eyes Only".

Nije sve seks i zabava. Slavna Playboyeva vila krije i mračne tajne

Jedna od njenih kolegica, Cynthia Meyers, ispričala joj je koliko je loš ljubavnik Bill Cosby. 'Okreće mi se trbuh kad vidim Billa Cosbyja sa hrpom djece. Uvijek me zanimalo znaju li producenti za njegove laži. Vidjela sam kako je drogirao žene i potom spavao s njima. Nisam pustila ni suzu kada je njegov sin ubijen. Žao mi je mladića, no platio je svojim životom grijehe svog oca', rekla je Meyers svojoj kolegici.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook