Tajne seksi vile

Nije sve seks i zabava. Slavna Playboyeva vila krije i mračne tajne

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Život u Playboyevoj vili i nije tako bajkovit kako nam možda izgleda na prvi pogled. Svuda lijepe žene, šampanjac... ipak nije sve tako sjajno.

Umirovljena zečica, koja je željela ostati anonimna, otvoreno je progovorila o živtu u vili o kojoj sanjaju mnogi muškarci, ali i žene. Čini se da nije sve baš tako sjajno kao što na prvi pogled izgleda.

Pogledaj i ovo Hugh Hefner Mozak joj je bio ispran Zadnja supruga Hugha Hefnera otkrila bizarne zahtjeve koje je morala ispunjavati za njega: "Tada sam mislila da sam na vrhu"

Policijski sat u seksi vili

Unutar vile vlada određena hijerarhija koju je postavio Hefner osobno. Od pravila koja je Hugh postavio, odstupanja nema. Nakon 21 sat zečice više ne smiju napuštati vilu, ako to učine ostati će bez svog tjednog đeparka koji iznosi 1000 dolara.

Objavili da je umro, a on živ i zdrav

Ovo pravilo je vrlo važno zato što zečice nemaju pravo baviti se bilo kakvim dodatnim poslovima. Imaju osigurane automobile, zdravstvenu zaštitu, plastičog kirurga... Za ova stroga pravila brine se osoblje vile koje pomno prati što zečice rade i kako se ponašaju.

Novčane kazne za propuste

Dok je ova anonimna zečica radila u Playboy klubu u Britaniji, pravila su bila ništa manje stroga. Sve djevojke morale su biti na poslu minimalno jedan sat ranije kako bi se našminkala, uredile frizure, nalakirale nokte... Taj sat nije im se plaćao.

Zeko hop! Zaboravili ste da su se i ove zvijezde skinule?

Nekoliko minuta prije početka smjene, 'mame zečice' pregledavale bi djevojke, a u slučaju da nešto nije bilo u redu, sve su morale napraviti ponovo i to bi im se odbijalo od plaće. 

Ako bi netko od gostiju odličio počastiti zečicu, vrlo mali dio tog tringelta odlazio bi njoj. Sav tringelt saklupljao se na jednom mjestu i na kraju mjeseca od ukupne svote oduzimao se iznos kojim su se plaćala razna davanja, a ostatak se dijelo na sve zečice, čak i one koje nisu nikada zaradile tringelt. 

Život u zečjoj rupi

Bivša partnerica Hugha Hefnera, Holly Madison u svojim je memoarima navodi kako život u vili nije samo zabava i seks kako to javnost zamišlja.

Život u vili za nju nije bio ostvarenje sna, čak što više, bio je noćna mora. Izgubila je samopoštovanje i identitet, često je razmišljala o samoubojstvu. U knjizi je spomenula i odnose između zečica koje vrlo često 'zabadaju nož u leđa' jedna drugoj.

Otkrio tajne Playboy vile: Kako je bilo odrastati u sinonimu za razvratnost?

'Sretna sam što napokon mogu podijeliti svoju priču o svojim iskustivima unutar i izvan vile. Mislim da će priča iznenaditi ljude', rekla je Holly.

Zabranjen ulaz

Hefnerova bivša zaručnica Kimberley Conrad, opisuje Hugha kao ovisnika o kontroli. Njegova pravila vrlo su stroga. Lista gostiju je uistinu ekskluzivna i Hefner osobno odlučuje tko će doći na zabavu. Ponekad se ulaznice mogu pronaći i na aukcijama i koštaju tisuće dolara. Čuveni dio vile i je i pećina 'Groto', ali bivše zečice tvrde kako je voda toliko zagađena da je lako moguće da ćete dobiti neku zarazu. Vatromet koji Hugh organizira 4. srpnja vidi se kilometrima uokolo.

Vilu vrlo rado posjećuju glumci, sportaši, pjevači, bogati poslovni ljudi, Leonardo Di Caprio neko je vrijeme gotovo stanovao u vili. Zvjezdani status ne daje vam pravo da kršite pravila kuće. Nekim poznatim muškarcima, ulaz u vilu zabranjen je na nekoliko mjeseci, godina ili pak do kraja života.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene