Ljubavnu vezu odobrava i njezina mama.


Gumica Charlize Theron ponovno ljubi. Njezin novi odabranik je Seth MacFarlane, komičar i tvorac‘Family Guya’ , piše Radar Online. Iako se ranije pisalo o njihovoj vezi tijekom snimanja filma ‘'Tko preživi, pričat će’', čini se da je tek sada njihova ljubav zaživjela.

Vezani članci Charlize Theron Slavna plavuša priznala da joj je u Hrvatskoj bilo najljepše, ali ove je godine snimljena na novoj destinaciji i to u omiljenom društvu Slika nije dostupna Nemoguće ih je prepoznati: Drastične transformacije koje se ne zaboravljaju

Vješti paparazzi su ih uhvatili u romantičnoj večeri u jednom sushi restoranu u Los Angelesu. ‘'Bili su u restoranu više od dva sata i činili su se jako sretni’', rekao je Radarov fotograf.

S njezinim odabirom konačno je sretna i mama lijepe glumice.“Sad kad je Sean ispao iz igre, može se ozbiljnije posvetiti Sethu. Može se vidjeti s njim u budućnosti, a najbolje od svega, njezina mama koja Seana nije mogla smisliti u potpunosti ih podržava”, rekao je izvor. Podsjetimo, Charlize je ranije bila u vezi s glumcem Seanom Pennom.