Sad i to znamo

NAPOKON OTKRIVENA tajna prekida slavnog para

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sean Penn i Charlize Theron zaruke su prekinuli još u lipnju 2015. Iako se činilo kako par uistinu uživa, vijest o njihovom prekidu zatekla je sve, jer bar prema van, nije bilo nikakvih problema u njihovom odnosu.

Sada je, čini se, stiglo vrijeme da i lijepa Charlize Theron progovori o tajnovitom prekidu veze s glumcem Seanom Pennom. Glumica je odgovore na pitanje te vrste izbjegavala na sve moguće načine pa je tako ostavila poprilično prostora za kojekakva nagađanja. Ipak, napokon je prekinula šutnju.

Pogledaj i ovo Robin Wright i Sean Penn (Foto: Profimedia) Ne može bez ljepotica Serijski zavodnik osvojio je srca najseksi žena svijeta, a evo koje su sve poznate dame koje je ovaj zavodnik ljubio

'Nije mi jasno zašto ljudi uvijek dižu frku oko nečijeg razloga. Stvar je jednostavna, nije nam išlo, i to je to. Uvijek se očekuje da je iza prekida neki skandal ili sočan trač, ali u ovom slučaju to nije tako', rekla je glumica za američke medije.

Iako se činilo kako je zbog njega pobjegla na drugi kraj svijeta, ona tvrdi kako nije prekinula sve odnose s njim. 'Odluka o prekidu bila je zajednička. Bili smo zajedno 18 mjeseci i nije istina da smo prekinuli sve kontakte, a još je manje istina da sam ga jednostavno 'izrezala' iz svog života i da sam prema njemu bila bezosjećana', rekla je Charlize.

Ipak jednu je priču negirala, 'Nije istina da je trebao usvojiti mog sina, ipak, nismo bili u baš tako ozbiljnoj vezi. O tome nismo čak ni razgovarali'.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene