Ne gubi vrijeme

Tek je prekinuo vezu sa slavnom pjevačicom, a već preko aplikacije traži novu djevojku

Channing Tatum (Foto: Instagram) Channing Tatum (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Channing Tatum (Foto: Instagram) Channing Tatum i Jessie J (Foto: Profimedia) Channing Tatum (Foto: Profimedia) Channing Tatum (Foto: Profimedia) Channing Tatum (Foto: Profimedia) +0 Jessie J i Channing Tatum (Foto: Profimedia) Galerija

Channing Tatum preko ekskluzivne aplikacije traži novu djevojku.

Vijest o kraju ljubavi glumca između glumca Channinga Tatuma i pjevačice Jessie J iznenadila je njihove obožavatelje, no čini se kako je Chaning već krenuo dalje i spreman je za traženje nove djevojke.

Pogledaj i ovo Jessie J (Foto: Profimedia) imala je poseban povod Skinula se do kraja i prizorom raspametila obožavatelje, a brzo se javio i frajer kojim je zamijenila miljenika žena

Naime, prema pisanju stranih medija 39-godišnji Chaning već je napravio profil na na ekskluzivnoj aplikaciji za traženje partnera među slavnima, naziva Raya, kako bi ponovno počeo izlaziti s novom djevojkom pa možemo zaključiti kako nema namjeru gubiti vrijeme.

"Channingov profil pojavio se na aplikaciji tijekom proteklog tjedna, pun je seksi fotografija, a on je na njemu vrlo aktivan. Nitko ne može vjerovati da je tako brzo krenuo dalje", izjavio je anonimni izvor za RadarOnline.

Raya je aplikacija namijenjena slavnim osobama, a između ostalih koristili su ju i vozač Formule 1 Lewis Hamilton i glumac Ben Affleck.

"Izgleda da se Channing ne bori sa slomljenim srcem ili da razmišlja o pomirenju s bivšom, a njegov profil već su mnogi vidjeli pa i Jessieni prijatelji", izjavio je izvor.

Channing je time šokirao fanove nakon što je prekinuo s 31-godišnjom Jessie, s kojom je vezu započeo samo nekoliko mjeseci nakon razvoda od glumice Jenne Dewan s kojom ima 6-godišnju kći Everly.

Sada već bivši par, prvi je put u javnosti viđen prošle jeseni, a njima bliski prijatelji potvrdili su da su zajedno bili već neko vrijeme.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Tina Walme (Marin Tironi/PIXSELL) Tina Walme (Foto: Instagram) Tina Walme (Foto: Instagram) +0 Valentina Walme (Foto: Instagram) Celebrity Možda vjerujete da savršenstvo ne postoji, no pogled na ovu domaću damu će vas razuvjeriti

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene