ponovno prekid

Svojoj ljubavi su pokušali dati drugu šansu, no prijateljski su se razišli nakon samo nekoliko mjeseci

Jessie J i Channing Tatum (Foto: Profimedia) Jessie J i Channing Tatum (Foto: Profimedia) Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Jessie J i Channing Tatum (Foto: Profimedia) Channing Tatum i Jessie J (Foto: Profimedia) +0 Channing Tatum i Jessie J (Foto: Profimedia) Galerija

Prijatelji kažu kako su se Channing Tatum i Jessie J prijateljski razišli, ali su i dalje u kontaktu.

Channing Tatum i Jessie J izgledali su sretnije no ikad u siječnju kada su objavili da su ponovno zajedno, no romansa nije potrajala dugo.

Slavni 39-godišnji glumac i 32-godišnja pjevačica prijateljski su se razišli, no izvor blizak paru kaže da su i dalje u kontaktu. The Sun piše kako je Tatum dosta aktivan na aplikacijama za upoznavanje.

"Jessie i Channing se zaista vole, što se može vidjeti i po objavama koje su si povećivali. Upravo zbog toga su svojoj vezi odlučili dati još jednu šansu, no na žalost nije im uspjelo", ističu njihovi prijatelji.

Glumac i pjevačica su otvoreni za nove ljubavne izazove, no svi koji ih poznaju kažu kako se ne bi začudili ako se ponovno odluče pomiriti.

Fanovi su primijetili kako Channing nije ništa na društvenim mrežama napisao povodom njezinog rođendana prošloga petka te su počeli nagađati da više nisu skupa. Bili su skupa od 2018. godine.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene