Blistaju!

Vrući poljupci i osmijesi kao konačna potvrda pomirenja i nove šanse za ljubav: "Nisu bili spremni odustati"

Channing Tatum i Jessie J (Foto: Profimedia) Channing Tatum i Jessie J (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Channing Tatum i Jessie J (Foto: Profimedia) Jessie J (Foto: Instagram) Channing Tatum i Jessie J (Foto: Profimedia) Channing Tatum i Jessie J (Foto: Profimedia) Jessie J i Channing Tatum (Foto: Profimedia) +0 Channing Tatum i Jessie J (Foto: Profimedia) Galerija

Channing Tatum i Jessie J nakon pomirenja stigli zajedno na prvo javno događanje.

Vrući poljupci i zajedničko pojavljivanje na crvenom tepihu dodjele nagrada MusiCares za osobu godine u Los Angelesu, konačna su potvrda da su se slavni glumac Channing Tatum i pjevačica Jessie J definitivno odlučili pomiriti i da su ponovno zajedno.

Pogledaj i ovo Channing Tatum i Jessie J (Foto: Profimedia) Ni sami ne znaju što bi Prekinuli pa se opet pomirili nakon nekoliko tjedana, romantične poruke su dokaz?

31-godišnja Jessie blistala je u seksepilnoj srebrnoj haljini s prorezima koja nije dopuštala nošenje grudnjaka, a 39-godišnji Channing bio je elegantan u crnom odijelu. Par je blistao od sreće, a Jessie na svom profilu na Instagramu u pričama i podijelila video u kojem strastveno izmjenjuju poljupce.

Channing je vezu s Jessie započeo nakon što se razveo od kolegice Jenne Dewan nakon 9 godina braka i s kojom je dobio kći Everly.

Nakon što su prvi put uhvaćeni zajedno, javnost je odmah počela komentirati kako pjevačica neodoljivo podsjeća na njegovu bivšu, zbog čega su se na kraju oglasile obje te zamolile da se prestane s takvim usporedbama.

Šuškalo se i kako Channing nije prebolio Jennu, već je s Jessie samo zato što joj nalikuje, pa nikoga nije previše iznenadio prosinački prekid glazbeno-glumačkog para. Ipak, par među kojim je 7 godina razlike svojoj je ljubavi odlučio sada dati još jednu šansu.

"Dok su bili razdvojeni, shvatili su da im je stalo do njihove romanse. Nisu ju spremni tek tako pustiti", otkrio je izvor blizak paru.

Odlučili su kako će uskladiti poslovne obaveze i što više slobodnog vremena provoditi zajedno.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene