Želi izbjeći kaznu?

Posrnulog filmskog producenta optužuju da glumi bolest, a boje se da bi si u zatvoru mogao nauditi

Harvey Weinstein: (Foto: Getty Images) Harvey Weinstein: (Foto: Getty Images) Getty Images 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Harvey Weinstein: (Foto: Getty Images) +0 Harvey Weinstein: (Foto: Getty Images) Galerija

Weinsten će biti pod konstantnim nadzorom u zatvoru, a iako je završio u bolnici zbog bolova u prsima odmah nakon presude, njegov odvjetnik Arthur Aidala tvrdi kako se njegov klijent dobro drži.

Čelnici zatvora u kojem će biti bivši holivudski mogul Harvey Weinsten boje se kako bi si producent mogao nauditi. 

Pogledaj i ovo Adrien Brody i Halle Berry Živi mirnim životom Upisao se u povijest pa samo nestao iz javnosti, jedino su ga paparazzi uspjeli uhvatiti u trenucima kad to nije očekivao

Mirror javlja kako se po zatvorskim hodnicima u kojem će odlsužiti kaznu sve više priča o tome da bi mogao imati jednaku sudbinu kao osuđeni milijarder Jeffrey Epstein.

Epstein si je oduzeo život u kolovozu prošle godine nakon što je optužen za seksualno nasilje i trgovinu seksualnim robljem.

Weinsten će biti pod konstantnim nadzorom u zatvoru, a iako je završio u bolnici zbog bolova u prsima odmah nakon presude, njegov odvjetnik Arthur Aidala tvrdi kako se njegov klijent dobro drži.

Otkad je završio u bolnici, brojni tvrde kako glumi da je bolestan samo kako bi izbjegao zatvor.

Weinstena su nakon presude njegova najstarija djeca isključila iz svojih života, a za seksualno nasilje ga je optužilo više od 80 žena. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Justin Bieber i Hailey Baldwin (Foto: Instagram) Celebrity Ljepša polovica slavnog bračnog para zablistala u minijaturnoj haljini i pokazala duge vitke noge

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene