Celine Dion je na Instagramu posvetila dirljivu objavu suprugu koji je preminuo prije šest godina.

Galerija Celine Dion i René Angélil Celine Dion i René Angélil Celine Dion i René Angélil +21 Celine Dion i René Angélil

Glazbena diva Celine Dion je na šestu godišnjicu smrti posvetila dirljivu poruku svom suprugu Renéu Angélilu. "Lagala bih kada bih rekla da sam dobro, pomislim na tebe barem stotinu puta jer u jeci svoga glasa čujem i tvoj baš kao da si tu. Nedostaješ mi", napisala je Celine u opisu fotke pokojnog supruga koju je objavila na Instagramu.

Vezani članci Celine Dion, Pepe Munoz (Foto: Profimedia) Tri godine poslije smrti voljenog supruga pjevačka diva ljubi 16 godina mlađeg plesača? Celine Dion (Foto: Getty) Nećete vjerovati koju holivudsku zvijezdu ljubi pjevačica Céline Dion!

René je bio ljubav njezina života, ali i menadžer koji ju je pratio na svakom koraku karijere i bio joj najveća podrška. Prije šest godina izgubio je tešku borbu s rakom grla i iza sebe ostavio neutješnu Celine i njihovo troje djece Renéa-Charlesa, Eddyja i Nelsona, a preminuo je dva dana prije svog 74. rođendana.

Pjevačica i René su vezu započeli kada je njoj bilo samo 19 godina, a vjenčali su se u prosincu 1994. godini na raskošnoj ceremoniji u Montrealu. Par je u braku dobio tri prekrasna sina, ali tek nakon dugogodišnjih pokušaja da zatrudni, najstariji sin rođen je 2001. godine, no Celine je 2009. godine doživjela spontani pobačaj, unatoč kojemu nije izgubila optimizam.

Kobna 2016. godina bila je jako teška za glazbenu divu. Samo dva dana nakon što joj je suprug umro, preminuo je i njezin brat Daniel Dion od posljedica raka. Danielu je bilo 59 godina, a Celine je morala organizirati bratov posljednji ispraćaj netom nakon suprugova.

Iako je posljednjih godina u nekoliko navrata izbivala sa scene zbog zdravtsvenih problema, Celine Dion je najavila veliku svjetsku turneju, u sklopu koje bi ove godine trebala stići i pred hrvatsku publiku.

Dani najveće slave su daleko iza nje i danas ju je teško prepoznati, a evo kako se ova nekoć zanosna plavuša mijenjala kroz godine Nicole Eggert Nicole Eggert Nicole Eggert +11 Nicole Eggert

Pojavile se fotografije Žanamari Perčić stare 17 godina, pogledajte kako je izgledala na početku karijere Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić +27 Žanamari Perčić - 2

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju