Celine Dion u Zagrebu je trebala održati svoj prvi koncert u lipnju prošle godine, ali on je zbog koronavirusa morao biti odgođen.

Galerija


Glazbena diva Celine Dion prošle je godine bila primorana odgoditi svoju europsku turneju "Courage" zbog pandemije koronavirusa, a to se ponovno dogodilo i ove godine s njezinim prvim dijelom.

Vezani članci Lu Jakelić Lu su nakon ovog nastupa proglasili pravim čudom: "Na trenutak sam pomislio da sam u Las Vegasu" Snježana Krpeta, glavna medicinska sestra u Areni Zagreb Glavna medicinska sestra objasnila tko će sve biti smješten u Areni Zagreb te otkrila koliko godina imaju najmlađi i najstariji pacijent

No 52-godišnja Celine poručuje kako nema straha zbog ponovnog otkazivanja i na svom je Instagramu objavila nove datume održavanja koncerata, od kojih će onaj u zagrebačkoj Areni biti održan 25. lipnja 2022. godine, mjesec dana nakon službenog početka u Birminghamu.

"Jedva čekam da izađem pred vas i pjevam vam. Morat ćemo nadoknaditi svo ovo izgubljeno vrijeme, zato molim vas pazite na sebe i ostanite zdravi dok se ponovno ne vidimo. Zaista smo se vidjeli da ćemo se vidjeti u Europi na proljeće, ali očito treba puno više vremena nego što smo mislili, da bi situacija bila sigurna. Ostajemo pozitivni jer pomoć s cjepivima stiže i veselimo se novim datumima u 2022. godini", poručila je Celine svojim obožavateljima putem društvenih mreža.

Celine je koncert u Zagrebu trebala održati 5. lipnja 2020. godine i trebao je to biti njezin prvi nastup u Hrvatskoj. Nakon otkazivanja koncerta organizatori su prošle godine na proljeće bili potvrdili da će kupljene ulaznice vrijediti za novi datum, na koji će njezini obožavatelji trebati ipak još malo pričekati.

Reality zvijezda ostala u sjeni svog dečka zbog zanimljivog detalja koji je imao na sebi

Razlog zbog kojeg je Britney Spears obrijala glavu od javnosti se tajio čak 12 godina, priča je baš tužna!