Poslala poruku obožavateljima

Celine Dion objavila datum novog koncerta u Zagrebu: "Ostajemo pozitivni jer pomoć s cjepivima stiže"

Celine Dion (Foto: Profimedia) Celine Dion (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Celine Dion (Foto: Getty) Celine Dion (Foto: AFP) Celine Dion (Foto: Profimedia) Celine Dion (Foto: Getty) Celine Dion (Foto: Profimedia) Celine Dion (Foto: Profimedia) Celine Dion (Foto: Profimedia) Celine Dion (Foto: Instagram) Celine Dion (Foto: Instagram) +0 Celine Dion (Foto: Getty) Galerija

Celine Dion u Zagrebu je trebala održati svoj prvi koncert u lipnju prošle godine, ali on je zbog koronavirusa morao biti odgođen.

Glazbena diva Celine Dion prošle je godine bila primorana odgoditi svoju europsku turneju "Courage" zbog pandemije koronavirusa, a to se ponovno dogodilo i ove godine s njezinim prvim dijelom.

Pogledaj i ovo Marija Šerifović u Areni Zagreb - 3 Ostvario joj se san Marija Šerifović priredila spektakl u zagrebačkoj Areni, jedva je suzdržala suze: ''Čekala sam 20 godina da zapjevam ovdje''

No 52-godišnja Celine poručuje kako nema straha zbog ponovnog otkazivanja i na svom je Instagramu objavila nove datume održavanja koncerata, od kojih će onaj u zagrebačkoj Areni biti održan 25. lipnja 2022. godine, mjesec dana nakon službenog početka u Birminghamu.

"Jedva čekam da izađem pred vas i pjevam vam. Morat ćemo nadoknaditi svo ovo izgubljeno vrijeme, zato molim vas pazite na sebe i ostanite zdravi dok se ponovno ne vidimo. Zaista smo se vidjeli da ćemo se vidjeti u Europi na proljeće, ali očito treba puno više vremena nego što smo mislili, da bi situacija bila sigurna. Ostajemo pozitivni jer pomoć s cjepivima stiže i veselimo se novim datumima u 2022. godini", poručila je Celine svojim obožavateljima putem društvenih mreža.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Céline Dion (@celinedion)

Celine je koncert u Zagrebu trebala održati 5. lipnja 2020. godine i trebao je to biti njezin prvi nastup u Hrvatskoj. Nakon otkazivanja koncerta organizatori su prošle godine na proljeće bili potvrdili da će kupljene ulaznice vrijediti za novi datum, na koji će njezini obožavatelji trebati ipak još malo pričekati.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Britney Spears (Foto: Profimedia) Britney Spears (Foto: Profimedia) +0 Britney Spears (Foto: Profimedia) Celebrity Razlog zbog kojeg je Britney Spears obrijala glavu od javnosti se tajio čak 12 godina, priča je baš tužna!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene