Baš upečatljivo!

Pjevačica plijenila pažnju detaljem koji je nekad u legendarnom ''Titanicu'' nosila razgolićena Kate

Kate Winslet (Foto: Profimedia) Kate Winslet (Foto: Profimedia) Profimedia 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Celine Dion (Foto: Profimedia) Celine Dion (Foto: Profimedia) Celine Dion (Foto: Profimedia) Celine Dion (Foto: Getty) Celine Dion (Foto: Getty) Celine Dion (Foto: AFP) Celine Dion (Foto: Profimedia) Celine Dion (Foto: Getty Images) Celine Dion (Foto: Getty) Titanic (Foto: Screenshot Youtube) +2 Celine Dion (Foto: Profimedia) Galerija

Celine Dion prošetala s vjernom kopijom i ogrlicom "srce oceana" iz filma "Titanic", koji je obilježio i njezinu karijeru.

Kanadska pjevačica Celine Dion, čija je izuzetno mršava figura glavna tema svjetskih medija posljednjih nekoliko dana i zbog koje se našla na meti kritika, u šetnji Parizom otkrila je novu bob frizuru, ali ono što je zapravo upalo u oči prolaznicama jest detalj koji je nosila oko vrata.

Pogledaj i ovo Celine Dion - 8 borba s neizlječivim stanjem Prizori teško bolesne glazbene dive rastužili su one koji su vidjeli najnovije fotografije, no ona je ovom gestom pokazala da se ne predaje

Naime, 51-godišnja Celine osvanula je s vjernom kopijom legendarne ogrlice znane i kao "srce oceana", koju je u kultnom filmu "Titanic" 1997. godine nosila glumica Kate Winslet, a za koji je sama Celine otpjevala naslovni singl "My heart will go on", koji i danas rado pjevušimo i koji je postao jedan od najvećih hitova svih vremena.

Sporna ogrlica zapravo je replika 56-karatnog originala koji je dao izraditi sam francuski kralj Louis XV, a iz filma je pamtimo kao zaručnički poklon Caledona Hockleyja, kojeg je glumio Billy Zane, za Rose DeWitt Bukater, odnosno Kate Winslet. Jedna od scena u filmu prikazuje razgolićenu Kate koja na sebi ima samo "srce oceana", a Leonardo DiCaprio crta njezin akt. Sjećamo se dobro svi i da je ogrlica na kraju filma završila na dnu mora.

Ipak u Celininu slučaju riječ je o komadu koji je modni brend Vetements ponovno redizajnirao za svoju novu kolekciju, a ona je iskoristila priliku da se na sjajan način prisjeti filma koji je uvelike obilježio njezinu karijeru.

 

 

  1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Chrissy Teigen (Foto: Instagram) John Legend i Chrissy Teigen (Foto: Profimedia) Chrissy Teigen i John Legend (Foto: Profimedia) Chrissy Teigen i John Legend (Foto: Instagram) +7 Chrissy Teigen i John Legend (Foto: Instagram) Celebrity Odmor preslatke obitelji zasjenile manekenkine grudi koje su zamalo ispale iz badića

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene