Celine Dion prošetala s vjernom kopijom i ogrlicom "srce oceana" iz filma "Titanic", koji je obilježio i njezinu karijeru.

Galerija


Kanadska pjevačica Celine Dion, čija je izuzetno mršava figura glavna tema svjetskih medija posljednjih nekoliko dana i zbog koje se našla na meti kritika, u šetnji Parizom otkrila je novu bob frizuru, ali ono što je zapravo upalo u oči prolaznicama jest detalj koji je nosila oko vrata.

Vezani članci PR Okreni zvijezde u svoju korist i privuci pozitivnu energiju koja će ti preokrenuti život! Celine Dion Odgođen koncert Celine Dion u Zagrebu, kupljene ulaznice vrijedit će za novi datum

Naime, 51-godišnja Celine osvanula je s vjernom kopijom legendarne ogrlice znane i kao "srce oceana", koju je u kultnom filmu "Titanic" 1997. godine nosila glumica Kate Winslet, a za koji je sama Celine otpjevala naslovni singl "My heart will go on", koji i danas rado pjevušimo i koji je postao jedan od najvećih hitova svih vremena.

Sporna ogrlica zapravo je replika 56-karatnog originala koji je dao izraditi sam francuski kralj Louis XV, a iz filma je pamtimo kao zaručnički poklon Caledona Hockleyja, kojeg je glumio Billy Zane, za Rose DeWitt Bukater, odnosno Kate Winslet. Jedna od scena u filmu prikazuje razgolićenu Kate koja na sebi ima samo "srce oceana", a Leonardo DiCaprio crta njezin akt. Sjećamo se dobro svi i da je ogrlica na kraju filma završila na dnu mora.

Ipak u Celininu slučaju riječ je o komadu koji je modni brend Vetements ponovno redizajnirao za svoju novu kolekciju, a ona je iskoristila priliku da se na sjajan način prisjeti filma koji je uvelike obilježio njezinu karijeru.

 

 

 

Odmor preslatke obitelji zasjenile manekenkine grudi koje su zamalo ispale iz badića