Slatka, a seksi!

Bujnim dekolteom i mladošću zavela je vječnog neženju, a sada je otkrila i svoje druge adute

Camila Morrone (Foto: Profimedia) Camila Morrone (Foto: Profimedia) profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Camila Morrone (Foto: Profimedia) Camila Morrone (Foto: Profimedia) Camila Morrone (Foto: Profimedia) +0 Camila Morrone (Foto: Profimedia) Galerija

Ljepotica Camila Morrone poznata je po bujnom dekolteu, no sada je u prvi plan istakla duge, vitke noge.

Holivudski miljenik žena i jedan od najuspješnijih glumaca sadašnjice 44-godišnji Leonardo DiCaprio u sretnoj je vezi s 22-godišnjom manekenkom Camilom Morrone već dvije godine, no njihova je veza često na meti kritika upravo zbog velike razlike u godinama.

Pogledaj i ovo Maria Beregova Nije dugo čekao DiCaprio samo nekoliko sati nakon prekida duge veze uhvaćen s novom zanimljivom ljepoticom, evo o kojoj je djevojci sada riječ!

Zanosna Camila 22-godišnja je manekenka koja je Leonarda upoznala kada joj je bilo samo 10 godina. Točnije, upoznao ih je njezin očuh, glumačka legenda Al Pacino, koji je bio u vezi s njezinom majkom Lucilom Solom osam godina.

Camila i Leonardo u vezi su od 2017. godine, a ozbiljno se šuška kako je upravo ova mlada dama uspjela nagnati Lea da poželi postati otac i oženiti se. Navodno su već razgovarali o zarukama, a njihovo svakodnevno zajedničko pojavljivanje u javnosti dokazuje da im u ljubavi cvatu ruže.

Ljepotica je inače poznata po objavljivanju golišavih fotki na Instagramu i čestom isticanju bujnog poprsja, no nedavno se na jednom ekskluzivnom partiju pojavila u za sebe neobičnoj odjevnoj kombinaciji.

U prvom planu tako su bile Camiline noge, a ne grudi. Zanosna crnka u bijeloj ultrakratkoj haljinici je dokazala da doista ima tijelo božice, pa nije baš nikakvo čudno da je pod njezinim čarima pokleknuo i jedan od najvećih holivudskih zavodnika. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Janko Popović Volarić (Foto: Nova TV) Celebrity Janka na pozornici "Supertalenta" iznenadila prelijepa bivša djevojka, ovo je njihova priča

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene