Ljepotica Camila Morrone poznata je po bujnom dekolteu, no sada je u prvi plan istakla duge, vitke noge.

Galerija


Holivudski miljenik žena i jedan od najuspješnijih glumaca sadašnjice 44-godišnji Leonardo DiCaprio u sretnoj je vezi s 22-godišnjom manekenkom Camilom Morrone već dvije godine, no njihova je veza često na meti kritika upravo zbog velike razlike u godinama.

Vezani članci Camila Morrone Imala je samo 20 godina kada je uspjela očarati zakletog neženju koji se od nje odvaja u rijetkim trenucima Leonardo DiCaprio - 2 Ponašanje oskarovca koje se rijetko viđa: Držao malenu rođakinju na ramenima dok se ona igrala s njegovom kosom

Zanosna Camila 22-godišnja je manekenka koja je Leonarda upoznala kada joj je bilo samo 10 godina. Točnije, upoznao ih je njezin očuh, glumačka legenda Al Pacino, koji je bio u vezi s njezinom majkom Lucilom Solom osam godina.

Camila i Leonardo u vezi su od 2017. godine, a ozbiljno se šuška kako je upravo ova mlada dama uspjela nagnati Lea da poželi postati otac i oženiti se. Navodno su već razgovarali o zarukama, a njihovo svakodnevno zajedničko pojavljivanje u javnosti dokazuje da im u ljubavi cvatu ruže.

Ljepotica je inače poznata po objavljivanju golišavih fotki na Instagramu i čestom isticanju bujnog poprsja, no nedavno se na jednom ekskluzivnom partiju pojavila u za sebe neobičnoj odjevnoj kombinaciji.

U prvom planu tako su bile Camiline noge, a ne grudi. Zanosna crnka u bijeloj ultrakratkoj haljinici je dokazala da doista ima tijelo božice, pa nije baš nikakvo čudno da je pod njezinim čarima pokleknuo i jedan od najvećih holivudskih zavodnika. 

Janka na pozornici "Supertalenta" iznenadila prelijepa bivša djevojka, ovo je njihova priča