Camila Morrone, djevojka slavnog glumca Leonarda DiCapria, pokazala je svoje čari u bikiniju.

Galerija


Holivudski miljenik Leonardo DiCaprio (44) još od "Titanica" oduševljava pripadnice nježnijeg spola diljem svijeta, a u njegovom su se naručju našle mnoge slavne dame. Od Viktorijinih anđelica do glumica, glumac je ljubio neke od najljepših žena svijeta no niti jedna ga nije uspjela obuzdati i natjerati da se skrasi. 

Vezani članci Leonardo DiCaprio i Camila Morrone - 2 Poznati zavodnik konačno našao pravu u 22 godine mlađoj, a svi se pitaju hoće li je voditi pred oltar Uzbudljivo na plažama (Foto: Instagram/Reddit) - 16 Na plažama se može vidjeti stvarno svašta: Nebuloze koje izvode neki turisti dobro su nas nasmijale

Pisalo se i kako Leonardo ima vrlo specifičan ukus kada se radi o ženama - sve su mnogo mlađe, gotovo uvijek plavokose i dugonoge, a s niti jednom nije ostao nakon što bi ona napunila 25 godina. Ipak, čini se da je napokon jednoj posebnoj brineti pošlo za rukom u potpunosti očarati glumca. 

Camila Morreno lijepa je 22-godišnja manekenka koja je Leonarda upoznala kada joj je bilo samo 10 godina. Točnije, upoznao ih je njezin očuh, glumačka legenda Al Pacino, koji je bio u vezi s njezinom majkom Lucilom Solom osam godina.

Camila i Leonardo u vezi su od 2017. godine, a ozbiljno se šuška kako je upravo ova mlada dama uspjela nagnati Lea da poželi postati otac i oženiti se. Navodno su već razgovarali o zarukama, a njihovo svakodnevno zajedničko pojavljivanje u javnosti dokazuje da im u ljubavi cvatu ruže. 

Zaljubljeni golupčići ovog su puta viđeni kako uživaju u odbojci na plaži i druže se s prijateljima, a Camila je zabljesnula u malenom bikiniju i pokazala iznimno vitku liniju. Seksi izdanje mlađahne manekenke definitivno pokazuje čime je osvojila slavnog oskarovca, a hoće li to biti dovoljno da ga napokon odvede i pred oltar pokazat će vrijeme. 

Nives objavila novu golišavu fotografiju u društvu najatraktivnije hrvatske navijačice: ''Vi ste žive vatre''