Zvone svadbena zvona?

Mnoge dame su ga pokušale obuzdati, no čini se da je to uspjelo samo 22 godine mlađoj brineti

Camila Morrone (Foto: Profimedia) Camila Morrone (Foto: Profimedia) profimedia 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Camila Morrone (Foto: Profimedia) Camila Morrone (Foto: Profimedia) Camila Morrone (Foto: Profimedia) Camila Morrone (Foto: Profimedia) Camila Morrone (Foto: Profimedia) Camila Morrone (Foto: Profimedia) Camila Morrone (Foto: Instagram) Leonardo DiCaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) Leonardo DiCaprio Camila Morrone (Foto: Profimedia) Leonardo DiCaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) +7 Camila Morrone (Foto: Instagram) Galerija

Camila Morrone, djevojka slavnog glumca Leonarda DiCapria, pokazala je svoje čari u bikiniju.

Holivudski miljenik Leonardo DiCaprio (44) još od "Titanica" oduševljava pripadnice nježnijeg spola diljem svijeta, a u njegovom su se naručju našle mnoge slavne dame. Od Viktorijinih anđelica do glumica, glumac je ljubio neke od najljepših žena svijeta no niti jedna ga nije uspjela obuzdati i natjerati da se skrasi. 

Pogledaj i ovo showbuzz Ljetno izdanje seksi para Odmorom proslavili prvu godišnjicu veze!

Pisalo se i kako Leonardo ima vrlo specifičan ukus kada se radi o ženama - sve su mnogo mlađe, gotovo uvijek plavokose i dugonoge, a s niti jednom nije ostao nakon što bi ona napunila 25 godina. Ipak, čini se da je napokon jednoj posebnoj brineti pošlo za rukom u potpunosti očarati glumca. 

Camila Morreno lijepa je 22-godišnja manekenka koja je Leonarda upoznala kada joj je bilo samo 10 godina. Točnije, upoznao ih je njezin očuh, glumačka legenda Al Pacino, koji je bio u vezi s njezinom majkom Lucilom Solom osam godina.

Camila i Leonardo u vezi su od 2017. godine, a ozbiljno se šuška kako je upravo ova mlada dama uspjela nagnati Lea da poželi postati otac i oženiti se. Navodno su već razgovarali o zarukama, a njihovo svakodnevno zajedničko pojavljivanje u javnosti dokazuje da im u ljubavi cvatu ruže. 

Zaljubljeni golupčići ovog su puta viđeni kako uživaju u odbojci na plaži i druže se s prijateljima, a Camila je zabljesnula u malenom bikiniju i pokazala iznimno vitku liniju. Seksi izdanje mlađahne manekenke definitivno pokazuje čime je osvojila slavnog oskarovca, a hoće li to biti dovoljno da ga napokon odvede i pred oltar pokazat će vrijeme. 

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus (Foto: Instagram) Nives Celzijus (Foto: Instagram) Ivana Knoll i Nives Celzijus (Foto: Instagram) Nives Celzijus i Ivana Knoll (Foto: Instagram) +2 Nives Celzijus i Ivana Knoll (Foto: Instagram) Celebrity Nives objavila novu golišavu fotografiju u društvu najatraktivnije hrvatske navijačice: ''Vi ste žive vatre''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene