Lijepa Camila Morrone, djevojka Leonarda DiCaprija, pokazala je bujni dekolte.

Galerija


Seksi Argentinka Camila Morrone glumica je i manekenka u usponu za koju javnost nije znala sve dok se nije spetljala s jednim od najvećih holivudskih frajera, Leonardom DiCaprijem. Ljepotica je oduvijek bila izložena svijetu slavnih i bogatih jer joj je nakon razvoda roditelja glumac Al Pacino postao očuh. 

Vezani članci Tegan Martin Nikome nije jasno treba li ovaj topić stajati baš ovako ili je jednostavno premali za ovu misicu Camila Morrone Imala je samo 20 godina kada je uspjela očarati zakletog neženju koji se od nje odvaja u rijetkim trenucima

Ipak, unatoč brojnim poznanstvima i ljepoti te pokojoj naslovnici na časopisu, Camila se nije uspjela proslaviti sve dok nije svojim čarima zavela oskarovca i dugogodišnjeg zakletog neženju Leonarda DiCaprija. 

Lijepo lice, bademaste oči i bujne grudi Camilini su atributi pod kojima bi mnogi pokleknuli, a sada je ljepotica uskočila u izazovnu haljinu i još jednom pokazala čime je to zavela Leonarda. U dugoj bijeloj haljini zvonolika kroja Camila se pojavila na jednoj ekskluzivnoj zabavi i privukla svu pažnju na sebe.

Grudi 22-godišnjakinje samo što nisu ispale iz dubokog proreza na haljini, no čini se da to Camili uopće nije smetalo. Cijelo se vrijeme smiješila od uha do uha. 

Leonardo i Camila u vezi su od 2017. godine, no u javnosti se ne vole zajedno pojavljivati. Ipak, krajem prošle godine krenule su glasine kako je glumac konačno spreman skrasiti se, i to upravo uz mlađahnu djevojku.

"Razgovarali su o zarukama", izjavio je tada anonimni izvor koji je tome dodao kako je Leonardo čak spreman postati ocem.

Ovaj miljenik žena i dobitnik Oscara poznat je po izlaženju s brojnim manekenkama otkada je postao planetarno popularan zahvaljujući filmu "Titanic" iz 1997. godine, no do danas se nije oženio.

Hoće li ga baš bujna Camila uspjeti odvesti pred oltar? 

Od Maje smo navikli na svašta, ali je u badiću ovakva kroja još nismo vidjeli