Jedan od atributa

Zakleti neženja kune joj se na ljubav, a kada vidite njezin dekolte, bit će vam jasno i kako ga je zavela

Camila Morrone (Foto: Profimedia) Camila Morrone (Foto: Profimedia) profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Camila Morrone (Foto: Profimedia) Camila Morrone (Foto: Profimedia) Camila Morrone (Foto: Profimedia) Camila Morrone (Foto: Profimedia) Camila Morrone (Foto: Profimedia) Camila Morrone (Foto: Profimedia) Camila Morrone (Foto: Profimedia) Camila Morrone (Foto: Profimedia) Camila Morrone (Foto: Profimedia) Leonardo DiCaprio, Camila Morrone (Foto: Profimedia) +0 Leonardo DiCaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) Galerija

Lijepa Camila Morrone, djevojka Leonarda DiCaprija, pokazala je bujni dekolte.

Seksi Argentinka Camila Morrone glumica je i manekenka u usponu za koju javnost nije znala sve dok se nije spetljala s jednim od najvećih holivudskih frajera, Leonardom DiCaprijem. Ljepotica je oduvijek bila izložena svijetu slavnih i bogatih jer joj je nakon razvoda roditelja glumac Al Pacino postao očuh. 

Pogledaj i ovo Camila Morrone Baš je briga! Ma koji DiCaprio?! Lijepa 25-godišnjakinja brzo je zaboravila na bivšeg zavodnika, evo kako se provodi u inat glumcu

Ipak, unatoč brojnim poznanstvima i ljepoti te pokojoj naslovnici na časopisu, Camila se nije uspjela proslaviti sve dok nije svojim čarima zavela oskarovca i dugogodišnjeg zakletog neženju Leonarda DiCaprija. 

Lijepo lice, bademaste oči i bujne grudi Camilini su atributi pod kojima bi mnogi pokleknuli, a sada je ljepotica uskočila u izazovnu haljinu i još jednom pokazala čime je to zavela Leonarda. U dugoj bijeloj haljini zvonolika kroja Camila se pojavila na jednoj ekskluzivnoj zabavi i privukla svu pažnju na sebe.

Grudi 22-godišnjakinje samo što nisu ispale iz dubokog proreza na haljini, no čini se da to Camili uopće nije smetalo. Cijelo se vrijeme smiješila od uha do uha. 

Leonardo i Camila u vezi su od 2017. godine, no u javnosti se ne vole zajedno pojavljivati. Ipak, krajem prošle godine krenule su glasine kako je glumac konačno spreman skrasiti se, i to upravo uz mlađahnu djevojku.

"Razgovarali su o zarukama", izjavio je tada anonimni izvor koji je tome dodao kako je Leonardo čak spreman postati ocem.

Ovaj miljenik žena i dobitnik Oscara poznat je po izlaženju s brojnim manekenkama otkada je postao planetarno popularan zahvaljujući filmu "Titanic" iz 1997. godine, no do danas se nije oženio.

Hoće li ga baš bujna Camila uspjeti odvesti pred oltar? 

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput i Nenad Tatarinov (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) +7 Maja Šuput (Foto: Instagram) Celebrity Od Maje smo navikli na svašta, ali je u badiću ovakva kroja još nismo vidjeli

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene