Tko bi joj odolio?

Lijepo lice, savršeno tijelo i tek 22 godine: Hoće li ona natjerati legendu da se napokon skrasi?

Leonardo DiCaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) Leonardo DiCaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Leonardo DiCaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) Leonardo Dicaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) Brad Pitt, Margot Robbie, Leonardo DiCaprio (Foto: AFP) Leonardo DiCaprio, Camila Morrone (Foto: Profimedia) Leonardo DiCaprio, Camila Morrone (Foto: Profimedia) Leonardo DiCaprio, Camila Morrone (Foto: Profimedia) Leonardo DiCaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) Leonardo DiCaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) +0 Leonardo DiCaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) Galerija

Leonardo DiCaprio i Camila Morrone odmaraju na luksuznoj jahti.

Čini se kako je susjedna Italija top destinacija koju su za ovogodišnji ljetni odmor odabrale brojne svjetske zvijezde, a među njima i 44-godišnji glumac Leonardo DiCaprio i njegova 22-godišnja djevojka Camila Morrone.

Pogledaj i ovo Leonardo DiCaprio (Foto: Profimedia) Godine nisu važne Ljepotica koja je osvojila DiCaprijevo srce: Leo ljetuje s djevojkom čija majka ima isto godina kao i on

Paparazzi su ih uhvatili na palubi broda i u vožnji gumenim gliserom, a ono što svakako plijeni pažnju Camilina je besprijekorna linija kojom se može pohvaliti.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Camila Morrone (@camilamorrone)

Luksuzna jahta na kojoj par uživa uočena je u blizini Sardinije, a kako im ne bi bilo dosadno pridružili su im se 58-godišnji glumac Sean Penn i njegova 27-godišnja djevojka Leila George.

Leonardo i Camila u vezi su od 2017. godine, no u javnosti se ne vole zajedno pojavljivati. Ipak, krajem prošle godine krenule su glasine kako je glumac konačno spreman skrasiti se i to upravo uz mlađahnu djevojku.

"Razgovarali su o zarukama", izjavio je tada anonimni izvor koji je tome kako je Leonardo čak spreman postati ocem.

Ovaj miljenik žena i dobitnik Oscara poznat je po izlaženju s brojnim manekenkama odkada je postao planetarno popularan zahvaljujući filmu "Titanic" iz 1997. godine, no do danas se nije oženio.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Camila Morrone (@camilamorrone)

Hoće li Camila biti ta koja će ga potaknuti na novi korak u životu vjerojatno ćemo saznati vrlo uskoro. 

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Ćermak (Foto: Facebook) Franka Batelić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Franka Batelić, Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Vedran Ćorluka, Franka Batelić (Foto: Instagram) +7 Lana Gadža Čermak (Foto: Instagram) Celebrity Gdje je danas zgodna kći generala Čermaka koju je Ćorluka ostavio zbog Franke?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene