Leonardo DiCaprio i Camila Morrone odmaraju na luksuznoj jahti.

Galerija


Čini se kako je susjedna Italija top destinacija koju su za ovogodišnji ljetni odmor odabrale brojne svjetske zvijezde, a među njima i 44-godišnji glumac Leonardo DiCaprio i njegova 22-godišnja djevojka Camila Morrone.

Vezani članci Nives Celzijus i Ivana Knoll (Foto: Instagram) Nives i Ivana malo toga ostavile mašti: "Podsjetile ste me koliko volim Hrvatsku" Kylie Jenner (Foto: Instagram) Kao u bajci: Najmlađa milijarderka pohvalila se fotkama raskošne proslave rođendana

Paparazzi su ih uhvatili na palubi broda i u vožnji gumenim gliserom, a ono što svakako plijeni pažnju Camilina je besprijekorna linija kojom se može pohvaliti.

Luksuzna jahta na kojoj par uživa uočena je u blizini Sardinije, a kako im ne bi bilo dosadno pridružili su im se 58-godišnji glumac Sean Penn i njegova 27-godišnja djevojka Leila George.

Leonardo i Camila u vezi su od 2017. godine, no u javnosti se ne vole zajedno pojavljivati. Ipak, krajem prošle godine krenule su glasine kako je glumac konačno spreman skrasiti se i to upravo uz mlađahnu djevojku.

"Razgovarali su o zarukama", izjavio je tada anonimni izvor koji je tome kako je Leonardo čak spreman postati ocem.

Ovaj miljenik žena i dobitnik Oscara poznat je po izlaženju s brojnim manekenkama odkada je postao planetarno popularan zahvaljujući filmu "Titanic" iz 1997. godine, no do danas se nije oženio.

Hoće li Camila biti ta koja će ga potaknuti na novi korak u životu vjerojatno ćemo saznati vrlo uskoro. 

Gdje je danas zgodna kći generala Čermaka koju je Ćorluka ostavio zbog Franke?