Camila Morrone plijeni pažnju gdje god se pojavi, a svaki puta kad ju vidimo sve je ljepša i ljepša.

Galerija


Seksi Argentinka Camila Morrone glumica je i manekenka u usponu za koju javnost nije znala sve dok se nije spetljala s jednim od najvećih holivudskih frajera, Leonardom DiCaprijem. Ljepotica je oduvijek bila izložena svijetu slavnih i bogatih jer joj je nakon razvoda roditelja glumac Al Pacino postao očuh.

Vezani članci Dekolte - 5 Pohvalile se dekolteima svih vrsta i oblika kako bi dokazale da veličina nije bitna Bujni dekolte Pohvalile se bujnim dekolteima i izazvale gledatelje da pokušaju skrenuti pogled

Ipak, unatoč brojnim poznanstvima i ljepoti te pokojoj naslovnici na časopisu, Camila se nije uspjela proslaviti sve dok nije svojim čarima zavela oskarovca i dugogodišnjeg zakletog neženju Leonarda DiCaprija.

Lijepo lice, bademaste oči i bujne grudi Camilini su atributi pod kojima bi mnogi pokleknuli, a sada je ljepotica uskočila u izazovnu haljinu i još jednom pokazala čime je to zavela Leonarda. U dugoj zlatnoj haljini zvonolika kroja Camila se pojavila na filmskom festivalu u Marakešu gdje je zasjala dosad neviđenim sjajem. 

Prekrasna 22-godišnjakinja ponosi se svojim bujnim grudima pa ih je i ovog puta istakla u prvi plan. Duboki dekolte privlačio je poglede, a zlatna tkanina haljine savršeno se slagala s tamnom puti ove latino ljepotice. 

Leonardo i Camila u vezi su od 2017. godine, no u javnosti se ne vole zajedno pojavljivati. Ipak, krajem prošle godine krenule su glasine kako je glumac konačno spreman skrasiti se, i to upravo uz mlađahnu djevojku. Ako se ta predviđanja ostvare, to nas neće iznenaditi - tko bi odolio Camilinoj ljepoti?

Otelo se kontroli: Supruga je za rođendan počastila dekolteom s kojeg ni on nije mogao skinuti pogled