Zanosna Argentinka

Među stotinama plastičnih lica njezina je prirodnost očaravajuća, a nije joj odolio ni vječni neženja

Camila Morrone (Foto: Profimedia) Camila Morrone (Foto: Profimedia) profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Camila Morrone (Foto: Profimedia) Camila Morrone (Foto: Profimedia) Camila Morrone (Foto: Profimedia) +0 Camila Morrone (Foto: Profimedia) Galerija

Camila Morrone plijeni pažnju gdje god se pojavi, a svaki puta kad ju vidimo sve je ljepša i ljepša.

Seksi Argentinka Camila Morrone glumica je i manekenka u usponu za koju javnost nije znala sve dok se nije spetljala s jednim od najvećih holivudskih frajera, Leonardom DiCaprijem. Ljepotica je oduvijek bila izložena svijetu slavnih i bogatih jer joj je nakon razvoda roditelja glumac Al Pacino postao očuh.

Pogledaj i ovo Fani Stipković (Foto: Instagram) Tko treba grudnjak Golišavo izdanje najseksi novinarke s Korčule otkrilo da ispod haljine ne nosi ništa

Ipak, unatoč brojnim poznanstvima i ljepoti te pokojoj naslovnici na časopisu, Camila se nije uspjela proslaviti sve dok nije svojim čarima zavela oskarovca i dugogodišnjeg zakletog neženju Leonarda DiCaprija.

Lijepo lice, bademaste oči i bujne grudi Camilini su atributi pod kojima bi mnogi pokleknuli, a sada je ljepotica uskočila u izazovnu haljinu i još jednom pokazala čime je to zavela Leonarda. U dugoj zlatnoj haljini zvonolika kroja Camila se pojavila na filmskom festivalu u Marakešu gdje je zasjala dosad neviđenim sjajem. 

Prekrasna 22-godišnjakinja ponosi se svojim bujnim grudima pa ih je i ovog puta istakla u prvi plan. Duboki dekolte privlačio je poglede, a zlatna tkanina haljine savršeno se slagala s tamnom puti ove latino ljepotice. 

Leonardo i Camila u vezi su od 2017. godine, no u javnosti se ne vole zajedno pojavljivati. Ipak, krajem prošle godine krenule su glasine kako je glumac konačno spreman skrasiti se, i to upravo uz mlađahnu djevojku. Ako se ta predviđanja ostvare, to nas neće iznenaditi - tko bi odolio Camilinoj ljepoti?

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Cardi B i Offset (Foto: Instagram) Cardi B i Offset (Foto: Instagram) Cardi B (Foto: Instagram) +0 Cardi B (Foto: Instagram) Celebrity Otelo se kontroli: Supruga je za rođendan počastila dekolteom s kojeg ni on nije mogao skinuti pogled

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene