Leonardo DiCaprio i Camila Morrone, koji su skupa od prosinca 2017., prskali su se u moru s društvom i bili su jako dobro raspoloženi.

Galerija


Leonardo DiCaprio (45) uživao je u izdanju u kojem ga rijetko viđamo, a s njim je bila njegova 22 godine mlađa djevojka, glumica Camila Morrone

Vezani članci Blake Lively i Leonardo DiCaprio (Foto: Profimedia) Ova je romansa uzburkala Hollywood, potrajala samo 5 mjeseci, a on se zatim vratio u lov na modele Leonardo DiCaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) Nitko nije vjerovao u njih jer je ona 22 godine mlađa, ali njihova je ljubav sve jača

Par, koji je u vezi od prosinca 2017., uživao je na plaži u Malibuu s obitelji i prijateljima. Dok je mlada Camila plijenila pažnju svojom utegnutom figurom i minijaturnim bikinijem, njezin dečko Leonardo pokazao je u kupaćim hlačicama škembu. 

DiCaprio i Morrone bili su jako dobro raspoloženi i prskali se u moru s društvom. Inače, oskarovac je poznat po brojnim vezama s mlađim ljepoticama, a nikada ne priča o tome, pa tako ni sada o Camili. 

Šuškanja o njihovoj ljubavi potvrđena su na ovogodišnjoj dodjeli prestižne filmske nagrade Oscar. Par se suzdržavao od iskazivanja nježnosti, a mnogi su isticali kako se manekenki posrećilo jer je sjedila između DiCaprija i Brada Pitta.

DiCaprio je bio u vezama s mnogim slavnim ljepoticama koje su bile puno mlađe od njega. Među njima su Nina Agdal, Gisele Bündchen, Kelly Rohrbach, Toni Garrn i Blake Lively. Ljubovao je i s Bar Refaeli, a mnogi su vjerovali da će baš sa zanosnom manekenkom izgovoriti sudbonosno da. 

Navikli smo njezina oca gledati kako pipka mlađahne ljepotice, a sada se ona s dečkom prepustila strastima