Malo pretjerala?

Latino ljepotica nevina pogleda prošetala u haljinici koja samo što joj nije otkrila gaćice

Camila Cabello i Shawn Mendes (Foto: Profimedia) Camila Cabello i Shawn Mendes (Foto: Profimedia) Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Camila Cabello i Shawn Mendes (Foto: Profimedia) Camila Cabello i Shawn Mendes (Foto: Instagram) Camila Cabello (Foto: Instagram) Camila Cabello (Foto: Getty Images) Camila Cabello i Shawn Mendes (Foto: Getty Images) - 8 Camila Cabello i Shawn Mendes (Foto: Getty Images) - 7 +0 Camila Cabello (Foto: Getty Images) Galerija

Pjevačica Camila Cabello zablistala je u mikro haljinici koja je otkrila njezine vitke noge.

Pjevačica Camila Cabelloposljednjih je mjeseci punila članke tabloida svojom ljubavnom vezom s miljenikom tinejdžerica, Shawnom Mendesom, no sada je pronašla nov način kako da pozornost skrene samo na sebe i svoje čari. 

Pogledaj i ovo Camila Cabello Tako treba! Ova talentirana ljepotica othrvala se ružnim komentarima na račun izgleda u badiću i tako postala inspiracija ženama diljem svijeta!

Latino ljepotica tako se pojavila na L`Oreal Paris Women of Worth Awards dodjeli koja se održala u New Yorku, a za svečanu je priliku odabrala cvjetnu haljinu neobična kroja koja je više otkrila no što je prikrila. Naime, raskošna haljina sa dugim šlepom sve je iznenadila zato što u gornjem dijelu izgleda posve čedno i uobičajeno, dok je njezin donji dio toliko kratak da je gotovo otkrivala pogled na gaćice pjevačice. 

Mikro haljinica tako je naglasila Camilin seksepil i duge noge, a mnogi su se zapitali kako se ljepotica uopće kretala i sjedila u tako kratkoj haljini. Iako ne znamo odgovor na to pitanje, moramo priznati da latino diva mlađe generacije izgleda zanosno, pa nije ni toliko važno ako haljina nije bila praktična - bitno da joj je satajala kao salivena. 


 

Dečki iz Ženim sina prihvatili 'škakljive' izazove, ali i odgovorali na intimna pitanja! 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene