Uhvaćeni!

Omiljena crnka ponovno ljubi, evo s kime je zamijenila jednog od najpoželjnijih frajera današnjice!

Camila Cabello Camila Cabello Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Austin Kevitch Camila Cabello Camila Cabello Camila Cabello - 2 Camila Cabello - 3 Camila Cabello - 4 Camila Cabello Camila Cabello Camila Cabello +0 Camila Cabello Galerija

Camila Cabello potvrdila je vezu s Austinom Kevitchem s kojim je uživala u romantičnoj šetnji ulicama Los Angelesa.

Pjevačica Camila Cabello potvrdila je svoju novu romansu s osnivačem aplikacije za izlaske Lox Club Austinom Kevitchem, nakon što je prekinula vezu s popularnim kolegom Shawnom Mendesom u studenom 2021. godine

Pogledaj i ovo Camila Cabello Uživa nakon prekida U toplesu i tangama ponosno je pokazala svoje tijelo i još je jednom potvrdila da ne mari za zle komentare na račun svojih oblina!

25-godišnja pjevačica viđena je s 31-godišnjim Austinom u Los Angelesu gdje su šetali držeći se za ruke, a Camila ga je i nježno ljubila u obraz te su razmjenjivali nježnosti.

Fotografije pogledajte OVDJE

Iza Camile je veza sa Shawnom Mendesom s kojim je bila dvije godine, no krajem 2021. objavili su da su prekinuli. Istaknuli su tada kako su odlučili prekinuti ljubavnu vezu, no da će zauvijek ostati prijatelji.

"Bok ljudi, odlučili smo prekinuti našu ljubavnu vezu, ali ljubav koju imamo jedno prema drugome jača je no ikada. U vezu smo ušli kao najbolji prijatelji i to ćemo ostati. Cijenimo vašu podršku od samog početka i nadamo se da ćemo je imati i dalje", stoji u službenoj izjavi koju je objavio sada već bivši par na svojim profilima na društvenim mrežama.

Njihovi obožavatelji ostali su u šoku jer je par prije samo nekoliko dana prije toga izmjenjivao nježnosti na plaži u Miamiju i nikome nije jasno što je dovelo do prekida. Posljednje dvije godine bili su nerazdvojni, a nije tajna kako je Shawn Camili nerijetko bio najveća podrška u životu.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Gruica Uglešić Ana Gruica - 2 Ana Gruica - 3 Ana Gruica - 4 +21 Ana Gruica - 5 Celebrity Zanosna splitska glumica odvažila se na seksi badić koji prekriva samo najpotrebnije: "Ideš!"

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Dylan Douglas - 1 Dylan Douglas - 2 Dylan Douglas - 3 Dylan Douglas - 4 +8 Dylan Douglas - 5 Celebrity Sina slavnog para rijetko viđamo u javnosti, a odrastao je u zgodnog frajera kojim se roditelji s razlogom ponose!

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene