Seksi izbor

Iz slatkice se pretvorila u opasnu zavodnicu, u ovako izazovnoj haljinici nitko ju već dugo nije vidio

Camila Cabello i Shawn Mendes (Foto: Profimedia) Camila Cabello i Shawn Mendes (Foto: Profimedia) Profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Camila Cabello i Shawn Mendes (Foto: Profimedia) +0 Camila Cabello i Shawn Mendes (Foto: Profimedia) Galerija

Camila Cabello zablistala je na ovogodišnjoj dodjeli nagrada Billboard Latin Music na Floridi.

Pjevačica Camila Cabello očarala je svojim pojavljivanjem na dodjeli nagrada Billboard Latin Music na kojoj se pojavila u minijaturnoj haljini s volanima.

Pogledaj i ovo Camila Cabello Tako treba! Ova talentirana ljepotica othrvala se ružnim komentarima na račun izgleda u badiću i tako postala inspiracija ženama diljem svijeta!

24-godišnja Camila pojavila se u crvenoj haljini na jedno rame i još jednom pokazala kako se na javnim događanjima pretvara u seksepilnu zvijezdu, dok smo ju u posljednje vrijeme najčešće naviknuti vidjeti u nesređenim i opuštenim izdanjima.

Osim na crvenom tepihu gdje je pozirala fotografima, Camila je zablistala i na pozornici za koju se presvukla u seksepilnu haljinu s dubokim dekolteom i prorezom. Na dodjeli pojavila bez pratnje svog dečka Shawna Mendesa koji je trenutačno zaokupljen svojim nastupima i koncertima u New Yorku.

Camila je ovih dana dodatno podigla temperaturu na jednoj od plaža u Miamiju, na kojoj se pojavila u žutom bikiniju s tangicama. Pokazala je bujne obline za koje je u nekoliko navrata istaknula kako je jako ponosna na njih. U takvom je izdanju privlačila poglede ostalih kupača na plaži koji su ju prepoznali, ali i paparazza koji su se tamo našli.

 

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Elon Musk - 3 +0 Elon Musk (Foto: AFP) Celebrity Milijarder potvrdio da je prekinuo s pjevačicom s kojom je dobio šesto dijete, otkrio je i razlog

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene