privlačila poglede

U bikiniju s tangicama njezine raskošne obline potpuno su došle do izražaja, a bila je dobre volje sve dok nije ugledala paparazze

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Camilu Cabello paparazzi su snimili dok je uživala na jednoj od plaža u Miamiju.

Pjevačica Camila Cabello dodatno je podigla temperaturu na jednoj od plaža u Miamiju, na kojoj se pojavila u žutom bikiniju s tangicama.

Pogledaj i ovo Camila Cabello Uživa nakon prekida U toplesu i tangama ponosno je pokazala svoje tijelo i još je jednom potvrdila da ne mari za zle komentare na račun svojih oblina!

24-godišnja Camila pokazala je bujne obline za koje je u nekoliko navrata istaknula kako je jako ponosna na njih. U takvom je izdanju privlačila poglede ostalih kupača na plaži koji su ju prepoznali, ali i paparazza koji su se tamo našli.

Ovog puta bila je sama, bez svojeg dečka Shawna Mendesa od kojeg se odvaja u rijetkim trenucima, a u čijem je društvu zablistala na nedavno održanoj Met Gali u New Yorku. 

Pop zvijezda u posljednje se vrijeme našla na naslovnicama svjetskih medija, i to jer je hrabro odlučila svima pokazati takozvane sitne nesavršenosti na tijelu, kakve se mnoge žene danas, nažalost, srame pokazati. No Camila zato bez problema šeće u uskim i pripijenim izdanjima i pokazuje goli trbuh i sve svoje obline, kao i prirodno lice bez šminke.

"Volim svoje tijelo", poručila je nedavno uz snimku iz auta koju je podijelila na TikToku.

"Trčala sam u parku i bavila se svojim poslom trudeći se biti u formi, trudeći se biti zdrava. I nosila sam top koji pokazuje moj trbuh i nisam ga uvlačila. Jer trčala sam i postojala kao normalna osoba koja ne uvlači trbuh cijelo vrijeme. I pomislila sam 'kvragu'. No onda sam podsjetila samu sebe na to da je ratovanje sa svojim tijelom tako zastarjelo", istaknula je Camila.

"Zahvalna sam na ovom tijelu koje mi dopušta da radim što trebam. Mi smo stvarne žene s oblinama, celulitom, strijama i masti. I moramo to imati, dušo", dodala je pjevačica, koja je postala odličan primjer mladim ženama koje pokušavaju ispuniti neke nestvarne standarde ljepote.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene