Cameron Diaz i njezin suprug, glazbenik Benji Madden, prije mjesec dana objavili su da je na svijet stigla njihova kći Raddix.

Galerija


Novopečena mama Cameron Diaz prije samo mjesec dana objavila je kako je na svijet došla njezina kći Raddix Madden, a majčinskoj se ulozi sada potpuno posvetila. Glumica je u trenutku kada su sve oči bile uprte u Super Bowl otišla u kupnju u jedan supermarket u Los Angelesu, no nije pobjegla fotografima.

Vezani članci Cameron Diaz (Foto: Profimedia) Posljednji film snimila je prije 5 godina, a danas uživa u miru privatnog života i nema namjeru vratiti se Angelina Jolie i Vivienne (Foto: Profimedia) Nakon grubih prijetnji bivšeg muža, slavna glumica oporavlja se u društvu preslatke kćerkice

47-godišnja glumica izgledala je odlično i u formi, a bila je vidno vesela. Odjenula se ležerno, a mnogi su primijetili i kako je nedavno promijenila frizuru te joj je kosa nešto kraća nego što je pamtimo prije nego što je postala majka.

Cameron Diaz i njezin suprug, glazbenik Benji Madden, koji svira u bendu Good Charlotte, iznenadili su sve nakon što su odmah nakon Nove godine objavili da su postali roditelji. Nitko nije ni znao da čekaju prinovu, a ne zna se ni kada je Raddix točno rođena niti je li ju rodila slavna glumica ili možda surogat-majka.

Popularna glumica posljednjih godina potpuno se maknula iz svijeta glume kako bi se posvetila obitelji i pisanju knjiga.

Uhvatili je: Severina zapratila pa ubrzo otpratila novu osobu na Instagramu, Igor nije bio jedini

Pobjednici emisije Ples sa zvijezdama komentiraju svoj nastup: 'Jel' ti to mene prozivaš?!' 🤬