Plavo je plavo

Jedna od nekad najseksi plavuša na svijetu neko je vrijeme bila brineta i nitko nije bio impresioniran

Cameron Diaz (Foto: Profimedia) Cameron Diaz (Foto: Profimedia) Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Cameron Diaz (Foto: Profimedia) Cameron Diaz (Foto: Profimedia) Drew Barrymore, Cameron Diaz (Foto: Profimedia) +0 Cameron Diaz (Foto: Profimedia) Galerija

Cameron Diaz prije nekoliko se godina u potpunosti maknula iz Hollywooda, a mi smo se prisjetili upravo tih njezinih dana.

Cameron Diaz i njezin suprug Benji Madden nedavno su postali roditelji djevojčice Raddix.

Pogledaj i ovo Cameron Diaz i Benji Madden (Foto: Profimedia) Kakvo iznenađenje! Nitko nije ni znao da čeka dijete: Glumica u 48. godini postala majka, vijest objavila na Instagramu

Holivudska glumica i njezin suprug glazbenik objavili su sretnu vijest na Instagramu početkom siječnja, a nitko nije ni znao da očekuju prinovu.

"Sretna nova godina od Maddena! Sretni smo, blagoslovljeni i zahvalni što počinjemo novo desetljeće objavljujući vijest o rođenju naše kćeri Raddix Madden. Odmah je zarobila naša srca i popunila našu obitelj. I dok smo presretni što možemo objaviti ovu vijest, također osjećamo snažan zaštitnički instinkt i želimo zaštiti našu malenu privatnost.

Zato nećemo objavljivati fotografije niti dijeliti druge detalje, osim činjenice da je stvarno, ali stvarno slatka!! Šaljemo vam ljubav i najbolje želje za novu godinu i novo desetljeće", napisala je u objavi Cameron, koja je postala majka u 48. godini.

Nije poznato kada je Raddix točno došla na svijet, kao ni to je li ju rodila Cameron ili možda surogat-majka s obzirom na njezinu dob.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz) on

Podsjetimo, plavokosa glumica posljednjih se godina u potpunosti maknula iz Hollywooda, posvetila obitelji te pisanju knjiga. Za Maddena se udala 2015. godine, 7 mjeseci nakon što ih je spojila glumica i starleta Nicole Richie, koja je udana za Benjijeva brata blizanca Joela Maddena.

Do Benjija Cameron nije imala previše sreće u ljubavi, iako je bila jedna od najpoželjnijih glumica svijeta. Ipak, zlobnici su znali komentirati kako je to bila samo kada je imala plavu kosu, dok u fazi tamne kose nije bila pri vrhu lista najseksi žena.

Mi smo se prisjetili upravo te njezine faze, a u našoj galeriji provjerite kako je Cameron tada izgledala i je li joj plava kosa doista najbolji izbor. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene