''Malo sam se uplašila''

Bivši sportaš koji je postao žena zaprepastio izgledom bez šminke: ''Kao da se topiš, tužno''

Caitlyn Jenner (Foto: Profimedia) Caitlyn Jenner (Foto: Profimedia) profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Caitlyn Jenner (Foto: Profimedia) Caitlyn Jenner (Foto: Getty Images) Caitlyn Jenner (Foto: Profimedia) Caitlyn Jenner (Foto: Instagram) Caitlyn Jenner (Foto: Instagram) Caitlyn Jenner (Foto: Getty Images) +0 Caitlyn Jenner (Foto: Getty Images) Galerija

Caitlyn Jenner objavila je snimku svog lica izbliza bez šminke i izazvala čuđenje kod obožavatelja.

Caitlyn Jenner (70), koja je bila u braku s reality zvijezdom Kris Jenner (64), iznenadila je i šokirala pratitelje na Instagramu. 

Pogledaj i ovo showbuzz Svi se sprdaju! Pogledajte video koji je postao pravi hit zbog neobične reakcije tijekom razgovora s članicom poznate obitelji!

Naime, bivši sportaš koji je prije bio Bruce, otkrio je u videu kako ide njegovo uređivanje okoliša. Pritom se snimao izbliza bez imalo šminke. "Novosti o napretku mog projekta čupanja korova u karanteni", napisala je Caitlyn. 

U snimci se našalila da zna kako svi umiru od želje da bi saznali sve o tome. "Vidjeli ste neki dan kako je sve neuredno, a sad pogledajte kako je lijepo. Nema nimalo korova. Vidite drugu stranu, tamo ima puno posla. Ostanite zaposleni. Vrijeme brže prolazi", rekla je. 

Video je razveselio dio obožavatelja, dok je neke šokirao zbog Caitlynina izgleda. "Pogledaj svoju kožu", "Propadaš. Tako tužno", "Tužno je za njegove unuke što imaju djeda od 70 godina koji misli da je seksi zečica od 25 godina", "Što je s licem? Izgleda kao da se topi", "Izgledaš opet kao Bruce", "Malo sam se uplašila i nisam odmah prepoznala da je to Caitlyn. Pazi na sebe", komentirali su pratitelji. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My quarantine weeding project update

A post shared by Caitlyn Jenner (@caitlynjenner) on

Inače, Caitlyn se prije nekoliko godina pojavila na naslovnici magazina Vogue i objavila svoju vijest o transrodnosti sa stilom i riječima "Zovite me Caitlyn".

Svoju transformaciju snimila je i u dokumentarnoj seriji "Ja sam Cait", koja je imala dvije sezone i na njoj je zaradila oko 3,2 milijuna dolara. Napisala je i knjigu "Tajne mog života" u kojoj je opisala operaciju promjene spola. Vrijednost njezine imovine procjenjuje se na 100 milijuna dolara. 

Caitlyn je u vezi s 23-godišnjom poduzetnicom Sophie Hutchins.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Courteney Cox i Lisa Kudrow (Foto: Instagram) Courteney Cox, Jennifer Aniston i Lisa Kudrow (Foto: AFP) Courteney Cox, Jennifer Aniston i Lisa Kudrow (Foto: AFP) Courteney Cox (Foto: Profimedia) +1 Matthew Perry i Courtney Cox (Foto: Instagram) Celebrity Dvostruka zaštita za glumicu iz hit-serije: Ni oči joj se nisu vidjele na odlasku u trgovinu

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene