Hoće li opet nastati skandal?

Progovorila o ubojstvu koje je šokiralo Ameriku: "Rekao je da će me ubiti i izvući se"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Caitlyn Jenner izjavila je da je Kris Jenner, njezina bivša supruga, znala da je OJ Simpson kadar ubiti svoju suprugu a njezinu prijateljicu Nicole.

Čini se da rat između Caitlyn Jenner i njegove bivše supruge Kris, majke klana Kardashian, neće tako brzo stati. Cijela obitelj bijesna je zbog knjige koju je nedavno Caitlyn objavila, a u kojoj razotkriva neke od čuvanih tajni iz obitelji. Jako bolna tema svakako je ubojstvo Nicole Brown Simpson, a za koje je OJ Simpson oslobođen krivnje. Iako je Kris uvijek tvrdila da nije znala za zlostavljanje u obitelji te da je bila zgrožena ubojstvom, Caitlyn tvrdi da je Kris znala za to jer joj se Nicole povjerila nekoliko tjedana prije smrti.

Pogledaj i ovo Nicole Brown Simpson i O.J. Simpson dobio petero djece O. J. Simpson ženio se dva puta, prvu suprugu varao je s drugom, i to dok su prolazili kroz strašnu tragediju

"Rekao je da će me ubiti i izvući se jer je on OJ Simpson", rekla je navodno Nicole Kris. Jenner je navodno zbog toga osjećala krivnju, Caitlyn je o svemu progovorila u popularnom australskom radijskom showu "Kyle and Jackie". "Znali smo da je kriv od samog početka, no cijelo smo se vrijeme pitali hoće li se uspjeti izvući", rekla je Caitlyn. Dodala je da je Kris na riječi prijateljice Nicole reagirala umirivanjem te da se od ubojstva osjeća krivo jer nije poduzela više.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene