neće mu oprostiti

Otkrio prljave detalje iz spavaće sobe: Sestre Kardashian bijesne na oca

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kendall Jenner burno reagira na autobiografiju njenog oca u nadolazećoj epizodi "Keeping up with the Kardashians".

U nedjeljnoj epizodi "Keeping up with the Kardashians" Caitlyn sjedi s Kim Kardashian i govori o svojoj novoj autobiografiji "Tajne mog života".

Pogledaj i ovo showbuzz s njima nikad dosadno Šamari, udaranje torbicom, plakanje i prevare: Ovo su neki od najzanimljivijih trenutaka poznatog klana koje su podijelili s javnosti

Naime, 61-godišnja Kris Jenner je bijesna na bivšeg supruga Caitlyn Jenner zbog knjige u kojoj piše o borbi s rodnim identitetom i njihovu seksu. "To je ludo, mama, to je ludo", kaže Kendall, udarajući rukama o stol.

"Nema šanse da će mama ikad više razgovarati s Caitlyn. Možda je dva posto moguće da će to učiniti jedino ako su u pitanju njihove kćeri, Kendall i Kylie, ispričala je Kim Kardashian.

Kao što je Us Weekly ranije izvijestio, Kendall i njezina 19-godišnja sestra Kylie nastoje ostati neutralne te imaju dobre odnose s oba roditelja.

"Kylie i Kendall vole svog oca, ali razumiju zašto se njihova šira obitelj osjeća na način na koji se osjeća", rekao je izvor.  "One vide obje strane, odrasle su, imaju svoje domove, pa imaju poseban odnos s Caitlyn."

Caitlyn je nedavno ispričala kako su je medijski napisi za vrijeme njezine tranzicije u ženu toliko pogodili da si je htjela oduzeti život.

"Moj život je bio pravi pakao. Razmišljala sam o najlakšem putu. Imala sam pištolj, trebala sam samo otići u sobu i završiti s tim", rekla je tada.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene