Bio je jedan od najomiljenijih filmskih zavodnika, na vrhuncu slave donio je jednu odluku zbog koje i dan danas žali.


Žene su uzdisale za njim, bio je jedan od najomiljenijih filmskih zavodnika, imao je ono nešto. Burt Reynolds danas ima 80 godine i sam sebi još uvijek ne može oprostiti jednu stvar iz mladosti. Burt je potpuno nag pozirao na krznu za magazin 'Cosmo' 1972. Bio je to vrlo hrabar pozet pogotovo za jednog muškarca. Sada se prisjetio događaja kojeg se srami.

Vezani članci Slika nije dostupna Kakva poslastica - gola i prekrivena s blitvom Slika nije dostupna Jedan od najdužih i najgorih hollywoodskih razvoda završio nakon 22 godine

'Da, bilo je uistinu glupo, ne znam što sam mislio. Poznajući sebe, sigurno sam razmišljao na način, kukavico ti to ne možeš napraviti, a onda sam samog sebe morao razuvjeriti. Bilo je to potpuno dovoljno'.

Prisjetio se kako je pristao obnažiti se ali samo pod uvjetom da se ne vidi previše stidnih dlaka. 'Jedino što sam tražio je jako puno alkohola'. Piće mu je trebalo kako bi se oslobodio. Priznao je da je u stvari bio potpuno pijan kada je fotografija napravljena, a to se, kako sam kaže, najbolje vidi po glupavom osmijehu.