Loša ulaganja

Nekad najveća zvijezda za kojim su uzdisale žene, a sada gotovo beskućnik

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Financijske poteškoće nekada najvećoj filmskoj zvijezdi polako dolaze 'do grla'...

Nekad najveća glumačka zvijezda Burt Reynolds, poznat po ulogama u hit filmovima 'Smokey And The Bandit', 'Deliverance', 'The Cannonball Run', 'The Longest Yard', bio je također i najplaćeniji glumac te zarađivao milijune kao od šale.

Pogledaj i ovo showbuzz Bio je pijan Legendarni glumac ne može si oprostiti 'glupu' grešku iz mladosti

No, čini se kako su ti dani daleka prošlost za danas 78-godišnjeg Reynoldsa, koji trenutno prolazi kroz pravu financijsku katastrofu te bi mogao postati beskućnikom.

Glumačka legenda u bolnici: 'Osoblje se dobro brine za njega i brkove'

Zadnjih se godina Reynolds borio s odvikavanjem od alkohola, ugradio srčanu premosnicu, operirao leđa zbog ozljeda zadobivenih u filmskim vratolomijama... A sada mu prijeti opasnost da će izgubiti svoje ogromno imanje na Floridi zbog velikih dugova i niza loših ulaganja, koji su ga doveli pred bankrot...Po drugi put.

Prvo je gotovo ostao bez svega nakon razvoda od glumice Loni Anderson prije 20 godina. Ona je nedavno dobila sudski spor u kojem traži od Reynoldsa da joj isplati 58 tisuća funti koje su ostale neisplaćene nakon njihovog gorkog razvoda 1994. No, Burt jednostavno nema taj novac.

'Ovo je tužna situacija za nekoga tko je jednom imao milijune fanova i debeli bankovni račun', rekao je glumčev prijatelj.

Glavni problem je što je Reynolds uložio svoj novac u niz loših projekata. Vlasnik je američke nogometne momčadi Tampa Bay Bandits koji su doživjeli fijasko već nakon tri sezone, a njegov noćni klub Burt's Place u Atlanti zatvorio se nakon samo jedne godine rada. Kupio je veliko zemljište u Floridi, nazvao ga Burt's Ranch i pretvorio ga u filmski studio, gdje su snimljeni i prizori za 'Smokey And The Bandit', zatim je otvorio i lanac restorana diljem Amerike, no sve je to neslavno propalo.

A sada bi, nažalost, i on mogao propasti do kraja...

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene