Burak Özçivit na svom je profilu na Instagramu pokazao novi imidž.

Galerija


Omiljeni turski glumac 34-godišnji Burak Özçivit kojeg se hrvatski gledatelji, naročito onaj ženski dio i danas rado prisjeti nakon uloge Bali-bega u seriji "Sulejman veličanstveni" odlučio se na promjenu imižda.

Vezani članci Kurt Russell (Foto: Profimedia) Trebat će vam koji trenutak da prepoznate koji se glumac nalazi iza guste sijede brade i kose Pierce Brosnan (Foto: Profimedia) Slavni glumac prošetao u izdanju u kakvom ga nismo navikli vidjeti, ali i dalje  plijeni pažnju

To naravno nije smanjilo broj njegovih obožavateljica, baš suprotno, barem što se tiče društvenih mreža poput Instagrama gdje ga prati brojka od njih više 13,2 milijuna. Stoga ne postoji savršenije mjesto na kojem se može pohvaliti novim imidžem i pokaže dužu kosu koju ovih dana nosi svezanu u rep nakon što smo ga jedno vrijeme mogli vidjeti s kratko ošišano frizurom. 

Na veliku žalost obožavateljica, Burak je u sretnom braku s turskom glumicom Fahriye Evcen s kojom je nedavno proslavio drugu godišnjicu, a u travnju ove godine postali su roditelji dječaka Karana.

Angelina Jolie najstarijeg sina posvojila je kad je imao samo 7 mjeseci, pogledajte kako izgleda danas