Burak Özçivit i Fahriye Evcen postali su roditelji dječaka Karana, nakon dvije godine braka.

Galerija


Jedan od omiljenih turskih glumaca Burak Özçivit i njegova supruga Fahriye Evcen postali su sretni roditelji malenog dječaka Karana.

Vezani članci Ilustracija (Foto: Davor Puklavec/PIXSELL) Pomahnitali 44-godišnjak nožem pokušao ubiti maloljetnog sina (13): "Uspio se izmaknuti, ali ima porezotinu na prsima" Slika nije dostupna Slomio se kada je doznao da je 32 godine podizao tuđe dijete

34-godišnji miljenik žena, kojeg je domaća publika imala prilike upoznati kao Bali Bega u seriji "Sulejman Veličanstveni", bio je prisutan porodu i navodno nije mogao suspregnuti suze, prenose turski mediji.

Inače, Fahriye je prije mjesec dana završila u bolnici što je pokrenulo nagađanja da će roditi prije vremena, no Burak je medijima potvrdio kako je bila riječ o prehladi. Ipak, Karan je na svijet stigao tjedan dana prije termina, prenose turske novine Sabah

Burak i Fahriye u braku su od 2017. godine, a da postanu roditelji bila im je jedna od najvećih životnih želja što su isticali u brojnim intervjuima.

Pogledajte koga je Dino Rađa pozvao da mu pomogne "zaprijetiti" ženinu plesaču