Buki Skandal 2010. godine bio je superfinalist showa "Supertalent", a i ove je godine poželio okušati svoju sreću.

Galerija


Puljanin Buki Skandal 2010. godine bio je superfinalist "Supertalenta", a nije propustio niti aktualnu sedmu sezonu najpopularnijeg talent showa na svijetu.

Vezani članci Antonio Mitar Njegov talent ostavlja bez teksta, no istovremeno je i teret: "Šefica me se bojala, događaju se situacije koje mi otežavaju život" Mira Pišćetek Hrvatska Susan Boyle: Od svog velikog sna nikad nije odustala, a ova snimka dokaz je da za ostvariti cilj nikad nije kasno!

Buki je zapalio atmosferu u studiju prve ovosezonske emisije uživo, no njegov nastup nije impresionirao Martinu.

"Buki, skromnost je vrlina. Volim tebe ali i svoje uši, večeras su te izvukli dečki koji su svirali s tobom. Stisnula sam x u trenutku kada mi to više nije bilo slušljivo", poručila mu je Martina.

Nakon njegovog ovogodišnjeg audicijskog nastupa krajem listopada, Puljanina su mnogi prozvali najšarmantnijim kandidatom sezone, a ionako njegov nastup nije bio besprijekoran, žiri se složio kako ga želi vidjeti i u prvoj emisiji uživo.

I istina, možda njegov prvi nastup u 2019. godini na dobro mu poznatoj pozornici nije bio besprijekoran, ali Buki je uspio ponovno napraviti odličan show te podići publiku i, naravno, Maju Šuput na noge.

To nimalo ne čudi, jer ovaj glazbenik nastupa već 10 godina, a trema za njega više ne postoji.

Podsjetimo, 2010. godine u "Supertalentu" je nastupio s bratom Medom svirajući udaraljke i bubnjeve, a njegov Skandal bend karijeru je započeo upravo 2010. godine nakon tog nastupa.

Buki i ekipa otad su snimili pjesme i s brojnim glazbenicima iz regije, kao što su Boban Rajović, ali i naša Alka Vuica.

 Više o Supertalentu čitajte na službenoj stranici.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju