Udica je bačena!

Za šarmera Bukija možda ste već i čuli, provjerite koje je hitove ovaj showman dosad snimio!

Buki Skandal, Boban Rajović (Foto: Screenshot) Buki Skandal, Boban Rajović (Foto: Screenshot) Screenshot 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Buki Skandal (Foto: Facebook) Buki Skandal (Foto: Screenshot Nova TV) Buki Skandal (Foto: Facebook) Buki Skandal (Foto: Screenshot Nova TV) Buki Skandal (Foto: Facebook) Buki Skandal, Boban Rajović (Foto: Screenshot) +0 Buki Skandal, Boban Rajović (Foto: Screenshot) Galerija

Vjerojatno najšarmantniji kandidat ovogodišnjeg Supertalenta je Buki Skandal, glazbenik koji će vas svojom energijom na prvu osvojiti.

Veliki šarmer, pjevač i glazbenik, Buki Skandalkandidat je Supertalenta koji je svojom pozitivom i veselim duhom podigao i žiri i publiku na noge te si osigurao prolaz u daljnje etape showa iako njegov nastup nije bio besprijekoran. 

Pogledaj i ovo showbuzz Prvi finalisti Gledatelji odlučili da u finale idu Damiano Roi i Stella Scholaja, žiri odabrao Heyforda Okinea!

Rođeni Puljanin, Buki je već dobro upoznat s konceptom Supertalenta jer je, sada već davne 2010. bio superfinalist istoimenog showa. Iako mu ni tada ni sada nije bio isključivi cilj pobijediti već se dobro zabaviti, Buki je bez treme i krajnje suvereno žiriju predstavio svoje zabavljačke sposobnosti - i definitivno dokazao kako zna napraviti dobar show i podići atmosferu. 

Čak je i Alka Vuica, legendarna hrvatska zabavljačica, prepoznala Bukijev šarm pa je s njim snimila i duet, obradu pjesme "Laži me". Taj hit-singl Buki i njegov Skandal bend obradili su na svoj način te dio pjesme opjevali na romskom jeziku, a Alka ih je izabrala kako bi ovježila svoj legendarni hit.

Skandal bend započeo je svoju glazbenu karijeru upravo te 2010. kada su se pojavili na Supertalentu, a Buki je svirajući udaraljke i bubnjeve sa starijim bratom Medom dogurao do samog finala showa. 

Nakon tog uspjeha, snimili su i spot za pjesmu "Fantazija" u kojem se pojavila manekenka Dorotea Zorić, a uslijedile su suradnje i s glazbenicima iz regije, a jedna od njih je i s Bobanom Rajovićem s kojim je snimio pjesmu ''Bahato''. 

Strastvenim i vrckavim nastupom te energičnim melodijama romske glazbe, Buki već deset godina oduševljava publiku. 

S obzirom na to da je majstor improvizacije, bez trunke treme osvojio je srca žirija i publike, pa su mu oprostili i neke manje propuste u nastupu. 

Maju Šuput je bend zabavio, iako joj nije bilo sjajno, dok je Martina kao i obično bila nešto oštrija, ali svejedno naklonjena šarmeru Bukiju. 

''Nisam ja protiv nečega, ja sam protiv površnih stvari koje pobuđuju niske strasti. Kad je nešto bez pokrića, kad je nešto prvoloptaški i kad je nešto loše. Tekst je bio potpuno bezvezan, to je bio najlošiji dio. Dečki su poprilično raštimani, ti si urnebesno zabavan, da li bi te htjela čuti opet - nije da ne bih, ali ne u ovoj izvedbi, ovo je bilo loše'', zaključila je Martina.

Iako su članovi žirija zaključili kako je bilo i glazbeno vještijih kandidata, Buki i njegov Skandal bend prošli su dalje u natjecanje te će opet zabaviti gledatelje. 

Više o Supertalentu čitajte na službenoj stranici. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene