Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Utakmica za prvaka američkog nogometa za tekuću sezonu održat će se u Santa Clari u Kaliforniji u veljači, a publiku će opet zabavljati Bruno Mars!


Američki pjevač Bruno Mars ponovo će biti glavni izvođač na showu u poluvremenu Superbowla, završnici doigravanja lige američkog nogometa, objavili su američki mediji. Uz to što će nastupiti, Mars je zamoljen da bude i "domaćin" događaja, što znači da ima otvorene ruke u izboru gostiju i ostalih izvođača.

Superbowl 2015: Charlotte, Kate ili Kim - Koja je više seksi?

Vezani članci Majka je za svog sina imala druge planove (FOTO: Screenshot/YouTube) Moj sine, Brute! Majka ga je ostavila ispred kamera kada je vidjela koju je momčad izabrao Kendrick Lamar i Bruno Mars (Foto: Getty) Bruno Mars i Kendrick Lamar dominirali na dodjeli! Brojne žene ostale bez nagrade, nesrazmjer nikad veći

Utakmica za prvaka američkog nogometa za tekuću sezonu održat će se u Santa Clari u Kaliforniji u veljači. Mars je na Superbowlu nastupio 2014. i zajedno s Red Hot Chili Peppersima privukao 115,3 milijuna televizijskih gledatelja, što je tada bio rekord. Ali već ga je ove godine za tri milijuna gledatelja nadmašila Katy Perry.

Superbowl je najgledaniji američki televizijski događaj i najskuplji za oglašivače. Proteklih godina na poluvremenu su nastupali i U2, Bruce Springsteen, Madonna, Roling Stonesi i drugi.(Hina)

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook