Kraljice Superbowla

VIDEO Charlotte, Kate ili Kim - Koja je više seksi?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jednom godišnje Amerikanci naprave show koji oduševljava cijeli svijet!

Brojna slavna imena su u prošlosti zabavljale milijune Amerikanaca za vrijeme Superbowla. Beyonce i Madonna su oduševile Amerikance 2013., a 2014. su uživali u nastupu Brune Marsa. I ove godine nas je dočekao pravi spektakl, a već i vrapci na grani znaju da Superbowl nema toliko veze s nogometom koliko s ekstravagantnim reklamama na koje se troše milijunski budžeti.

Pogledaj i ovo Kate Upton (Foto: Getty) zanosna bila i ostala Već s 19 godina je zaludjela svijet bujnim oblinama i okitila se titulom najseksi žene, a iako je znatno smršavjela, bujni dekolte još je tu!

Naime, prošle je godine televizijska kuća Fox emitiranje 30-sekundnih promidžbenih spotova naplaćivala po cijeni od četiri milijuna dolara, a ove godine reklamni prostor je još skuplji - 'samo' 4,5 milijuna dolara za 30 sekundi.

Manekenka Charlotte McKinney gola u reklami za hamburger koja će se prikazati na Superbowlu

No, posebno zanimljivo je pratiti koja reklama je najviše seksi, a brojni oglašivači trude se angažirati svjetske ljepotice. Tako je slavna Kate Upton, koja je bila zaštitno lice Guessa u 2010. i 2011. godini a koja reklamira i 'Game of War', dobila ove godine opaku konkurenciju. Riječ je o Charlotte McKinney koju zbog bujnih oblina često uspoređuju s Kate.

Manekenka je snimila provokativnu reklamu pod nazivom 'Sve prirodno', a svojim oblinama ostavlja bez daha svakoga tko je pogledao ovaj video.

Ove godine djevojkama će jedna od glavnih konkurentica biti i Kim Kardashian koja je snimila reklamu za T-Mobile. Ona apelira na korisnike da iskoriste novu mogućnost ovog operatera te sačuvaju sve svoje podatke. #KimDataStash je reklama u kojoj se starleta podsmjehuje sama sebi te snima 'selfije' na sve moguće načine.


Vi odlučite - koja je više seksi? 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene