čekao je u tišini

Prijatelji otkrili kako se Bruce Willis godinama pripremao za najgore: "Znao je da će morati biti u sigurnom obiteljskom okruženju"

Umri muški (Foto: Profimedia) Umri muški (Foto: Profimedia) Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Umri muški (Foto: Profimedia) Bruce Willis i Emma Heming (Foto: AFP) Bruce Willis i Emma Heming (Foto: AFP) Bruce Willis (Foto: Profimedia) +0 Bruce Willis (Foto: Profimedia) Galerija

Bruce Willis zadnjih je godina rasprodao imovinu u vrijednosti od oko 65 milijuna dolara kako bi osigurao svoj odlazak u mirovinu kada mu se zdravstveno stanje pogorša.

Legendarni glumac Bruce Willis (67) rastužio je milijune obožavatelja diljem svijeta kada je prošli tjedan objavio da se povlači iz glume  zbog teškog zdravstvenog stanja.

Pogledaj i ovo Demi Moore i Bruce Willis s djecom - 4 "Ovako izgleda zdrav odnos" Demi Moore uz emotivne fotografije bivšem suprugu Bruceu Willisu čestitala rođendan: ''Zahvalni smo što te imamo''

Willisu je dijagnosticirana afazija, poremećaj jezika i govora nastao kao posljedica različitih oštećenja mozga, a tužnu vijest objavila je njegova obitelj, predvođena bivšom suprugom Demi Moore.

"Ovo je vrlo izazovno vrijeme za našu obitelj i cijenimo vašu neprekidnu ljubav, suosjećanje i podršku. Prolazimo kroz ovo kao jaka obiteljska zajednica i želimo da njegovi fanovi budu u toku jer znamo koliko vam znači, kao i vi njemu. Kako Bruce uvijek kaže, 'živnite', i zajedno planiramo napraviti baš to", među ostalim piše u objavi koja je šokirala javnost.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Demi Moore (@demimoore)

Sada su prijatelji glumca za Page Six otkrili kako se on godinama pripremao za ovaj trenutak.

"Bruce se već dugo vremena priprema za ovaj trenutak. Znao je da će mu se zdravstveno stanje pogoršati i da će doći vrijeme kada njegova moć zarade neće biti tako velika kao nekad. Također, znao je i da mu brojna imanja i stanovi između kojih je putovao ne koncu neće biti potrebni i da će umjesto toga morati živjeti u sigurnom obiteljskom okruženju", kazao je izvor blizak glumcu.

"S obzirom na to da je prodao većinu svoje imovine u zadnjih nekoliko godina, očito je da se već godinama pripremao na to da će morati pojednostaviti svoj život", zaključio je izvor.

Poznato je da je Willis 2019. prodao prostrano obiteljsko imanje u New Yorku po cijeni od 7,6 milijuna dolara, a tada je kao razlog naveo odluku o preseljenju u Kaliforniju kako bi bio bliže kćerima koje je dobio s Demi Moore. Iste godine prodao je i imanje s čak jedanaest spavaćih soba na otocima Turks i Caicos za 27 milijuna dolara, a 2018. luksuzni penthouse pored Central Parka po cijeni od 17,7 milijuna dolara.

Sveukupno je dosad prodao imovine u vrijednosti od oko 65 milijuna dolara, piše Page Six.

Inače, Bruce sa suprugom Emmom Heming Willis ima dvije kćeri, sedmogodišnju Evelyn Penn i 10-godišnju Mabel Ray, dok iz braka s Demi Moore ima još tri odrasle kćeri Rumer, Scout i Tallulah.

Iza Willisa je bogata karijera tijekom koje je postao sinonim za akcijskog junaka, a neki od njegovih najlegendarnijih filmova su "Umri muški", "Peti element", "Pakleni šund", "Šesto čulo" i mnogi dugi.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene