Veza Brooklyna Beckhama i Hane Cross prepuna je burnih svađa, a to je zabrinulo njegove roditelje.

Galerija


20-godišnji Brooklyn Beckham sin je poznatog bračnog para Davida i Victorije Beckham.

Vezani članci David i Brooklyn Beckham (Foto: Profimedia) Zgodni dečki: Kad se 43-godišnji otac drži bolje od 20-godišnjeg sina, onda to izgleda ovako Obitelj Beckham (Foto: Getty Images) Raskrinkana tajna veza? Slavni par podivljao nakon što je saznao s kim im se viđa najstariji sin

Iako zasad u životu nije postigao u životu da postane globalna zvijezda, i s njim se dogodio već dobro uhodani scenarij: on je klinac bogatih i slavnih roditelja i tako je postao zanimljiv javnosti.

Osim toga, Brooklyn je nekoliko godina bio u vezi s holivudskom miljenicom Chloe Grace Moretz, čime je postigao dodatnu slavu. Ipak, nakon konačnog prekida mali Beckham zaljubio se u relativno nepoznatu manekenku Hanu Cross, kojoj je, pogađate, odjednom procvjetala karijera.

Hana u posljednje vrijeme ima sve više modnih angažmana, a krasi i posljednju naslovnicu časopis Wonderland, za koju ju je fotografirao upravo Brooklyn. Ponosni dečko mladu je brinetu izveo u jedan londonski restoran kako bi proslavili njezin uspjeh.

To je učinio unatoč brojnim upozorenjima svojih roditelja da je njihova veza toksična jer je par već nekoliko puta uhvaćen tijekom javnih svađa.

Prvi put tako su snimljeni nakon burnog izlaska u Londonu, a par se toliko svađao na cesti da ih je morao smirivati Brooklynov mlađi brat Romeo.

Zatim su se jednom prilikom posvađali u automobilu, a svađu su snimili znatiželjni paparazzi. Na fotografijama je Brooklyn plakao, a ona doslovno vrištala, što je itekako zabrinulo njegove roditelje, posebno tatu Davida.

Navodno je bivši nogometaš svojem sinu sugerirao da se distancira od Hane i cijeli odnos stavi na "hlađenje". Naime, šuška se kako je 22-godišnja manekenka poprilično agresivna, posesivna te mu stalno prigovara, dok neke druge priče sugeriraju kako je Brooklyn izrazito ljubomoran, zbog čega i izbijaju svađe.

Iako je istina vjerojatno u sredini, činjenica jest da je mladi par uspio napraviti i scenu u Cannesu za vrijeme filmskog festivala kada su se toliko posvađali u jednom restoranu da su ih na kraju morali razdvajati redari. 

Hoće li se opametiti i smiriti ili nastaviti po svom, tek nam ostaje vidjeti.

Nekad je bila oličenje ljepote, a danas još jedna zvijezda koja je pretjerala s estetskim zahvatima?