Svečanost dodjele Grammjya otvorila je Lizzo s pjesmama "Truth Hurts" i "Cuz I Love You" koje je posvetila preminulom Kobeu, a priključili su joj se DJ Khaled, Bebe Rexha i brojni drugi.

Galerija


Šok i tuga označili su u nedjelju dodjelu nagrada Grammy u Staples Centeru u Los Angelesu, u dvorani gdje je Kobe Bryant 20 godina igrao za LA Lakerse. Na njegovu tragičnu smrt na samom početku dodjele Grammyja osvrnule su se brojne glazbene zvijezde.

Vezani članci Vanessa i Kobe Bryant Imali su priču o kakvoj mnogi sanjaju, a onda se dogodila stravična nesreća nakon koje više ništa nije ostalo isto Vanessa Bryant, Kobe Bryant Vanessa Bryant odala počast suprugu i kćeri na zanimljiv način, nitko nije ostao ravnodušan

Svečanost dodjele otvorila je Lizzo s pjesmama "Truth Hurts" i "Cuz I Love You", koje je posvetila preminulom Kobeu. "Večeras je sve za Kobea", istaknula je glazbenica.

Voditeljica dodjela nagrada bila je pjevačica Alicia Keys, koja je istaknula kako je užasno tužna zbog pogibije košarkaša. Na pozornici Staples Centera pridružila joj se grupa Boyz II Men te su skupa otpjevali "It's So Hard to Say Goodbye to Yesterday".

"Stojimo u dvorani koju je izgradio veliki Kobe Bryant slomljena srca. Amerika i čitav svijet ranije danas su izgubili istinskog heroja. Nisam mogla ni pretpostaviti da ćemo danas ovako tužno otvoriti dodjelu Grammyja", rekla je prije nastupa Alicia Keys.

U Staples Centeru čitavu su noć bili istaknuti Kobeovi dresovi LA Lakersa. 

Brojne glazbene zvijezde odale su počast Kobeu Bryantu tijekom večeri, uključujući DJ-a Khaleda, Bebe Rexhu, Questlovea i Lila Nasu.

Tragičan kraj velike ljubavi: Kobe Bryant i supruga imali su romansu o kakvoj mnogi mogu samo sanjati