ORANGE POINT – Kocca, Christina Gavioli, Club Voltaire - u samom centru Zagreba


Brojne ljubiteljice mode poput: Bojana Gregorić Vejzović, Mirna Maras, Mara Bratoš, Nevena Rendeli, Marijana Mikulić, Antonija Stupar Jurkin, Ecija Ivušić, Ana Miščević, Tihana Harapin Zalepugn, i brojene druge sinoć su među prvima razgledale bogatu ponudu Orange point i zaljubile su u ove bezvremenske modne kombinacije.

Poznavatelji vrhunske talijanske mode sada imaju razlog za još jedno modno zadovoljstvo! Poznate modne marke iz bogate ORANGE POINT ponude stanuju na atraktivnoj lokaciju u samom centru grada. ORANGE POINT – sjedište talijanske mode na dohvat ruke – nudi atraktivnu odjeću, obuću, torbe, modne dodatke i sve one male ali važne stvari nužne za savršen izgled urbane žene koja neopterećena trendovima i formom streme individualnom i kreativnom modnom izričaju.

Vezani članci Borna Kotromanić i Mario Malnar Brojna poznata lica na svečanom otvaranju izložbe fotografkinje Mare Bratoš ''Iza Grada'' Izložba Mare Bratoš Iza grada - 5 Mara Bratoš predstavlja izložbu kojom se odmiče od svojih prepoznatljivih motiva i vraća se u prošlost

ORANGE POINT prostor uređen je po principu 'shop in shop concept' unutar kojeg svaka od tri poznata talijanska branda – Kocca, Christina Gavioli, Club Voltaire – unutar zajedničkog prostora jasno ističu svoj 'modni identitet', a koji se zajednički savršeno uklapaju stvarajući neodoljiv ambijent dostupne mode. Uređen u kombinaciji minimalizma i suvremenog stila prostor stvara neodoljivu atmosferu poželjnu za ugodnu kupovinu. Osim u Zagrebu Orange point ponuda nalazi se i u Splitu na adresi Bosanska 11.

Nova modna poslastica iz eNVy room-a za Bellissimu!

Kocca - talijanski brand sinonim je za eleganciju, dobar ukus i stil. Kocca nije samo moda, to je način života, to je vizija utemeljena na kvaliteti i sofisticiranosti kako samog dizajna tako i materijala i načina proizvodnje. Inspiracija putovanjima i vječnom potragom za novim i uzbudljivim lajtmotiv su gotovo svih kolekcija sa uvijek fluidnim nijansama suvremenog.
Christina Gaviolli - poznati talijanski modni brand konstantno i uvijek dosljedno kreira jednostavnost, uzimajući kao osnovnu inspiraciju uzbuđenje, energiju i kreativnost urbanog života. Utjecaj raznih kultura i različitih vremenskih era u kombinaciji sa najnovije otkrivenim materijalima rezultirali su opuštenom senzualno – modernom kolekcijom.

Club Voltaire je lansiran s namjerom pristupa mladim djevojkama koje osim mode traže i malo zabave, a predstavlja kombinaciju sportske elegancije nosivu i u svakodnevnim i u večernjim prilikama. Ova modna marka od samih svojih početaka pronašla je svoj modni put do mnogih poslovnih žena čiji urbani način života ne ostavlja mnogo slobodnog vremena, a koje se nisu voljne odricati lijepog i udobnog načina odijevanja.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook