Pogledajke kolekciju

Nova modna poslastica iz eNVy room-a za Bellissimu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

S dolaskom hladnih dana eNVy room je u suradnji s regionalno utjecajnom modnom kućom Bellissima pripremio novu modnu poslasticu.

Putem ove suradnje eNVy room predstavlja kolekciju za jesen/zimu 14/15 koja je pristupačnog cjenovnog ranga i visoko kvalitetne izrade. eNVy room je poznat po svojim izuzetno ženstvenim modelima, pomaknutoj klasici s retro prizvukom koja se iščitava i u ovoj kolekciji za Bellissimu.

Pogledaj i ovo showbuzz eNVy room bridal Domaća ljepotica u vjenčanici usred pustinje: 'Kao da sam na drugoj planeti'

Anamarija Brkić predstavalja nove modele za A'Marie jesen/zimu 2014/2015

Romantične retro haljine, pencil suknje, elegantne košulje, majice sa zanimljim autorskim printom, tople kapute i bundice od eko krzna sastavni su dio ove kolekcije čija se paleta boja kreće od crne, preko sive i bijele, do pudrasto ružičaste i boje vina.

Kampanju koja je snimana u zagrebačkom hotelu Esplanade potpisuje naš proslavljeni fotograf Šime Eškinja. Za šminku je odgovorna Sanja Agić, a za frizuru Draška Topić. Ester Berišić i Sara Đurić, djevojke iz Talia agencije zaštitna su lica posljednje eNVy room for Bellissima kolekcije.

Na nedavno održanoj modnoj reviji eNVy rooma nekoliko modela iz ove kolekcije premijerno su nosile Vanda Winter, Sementa Rajhard i Anita Dujić koje su među prvima odabrale svoje omiljene komade.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene