Zabrinula fanove

Posrnula princeza prošetala se u prozirnoj majici bez grudnjaka i izgubljenog pogleda, ne izgleda najbolje...

Britney Spears (Foto: Profimedia) Britney Spears (Foto: Profimedia) profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Britney Spears (Foto: Profimedia) Britney Spears, Sam Asghari (Foto: Profimedia) +0 Britney Spears, Sam Asghari (Foto: Getty Images) Galerija

Britney Spears i dalje vodi bitku s psihološkim problemima i čini se da joj nije lako.

Nekadašnja pop-princeza Britney Spears šokirala je ponovno javnost izdanjem u kojem se pojavila, i to samo nekoliko dana nakon što je proslavila svoj 38. rođendan.

Pogledaj i ovo Britney Spears je li moguće?! Britney Spears objavila vijest koja će rastužiti njezine obožavatelje, glasine ipak nisu bile točne

Nije nikakva tajna da se pjevačica posljednjih nekoliko godina bori s psihičkim problemima i da obožavatelji priželjkuju njezin skori oporavak i povratak na scenu. Međutim, to je doista upitno i čini se da se neće ostvariti u skoroj budućnosti.

Britney je, naime, snimljena na izlazu jedne od klinika za mentalno zdravlje u Los Angelesu, i to u pratnji čuvara koji ju nisu ispuštali iz vida. Pozornost je privlačila prozirnom majicom ispod koje su joj se jasno vidjele grudi, natečeno lice s razmazanom šminkom, zbunjen pogled i neuredna frizura.

Prije nekoliko dana na profilu na Instagramu objavila je video u kojem čudno pleše, i to ponovno s razmazanom šminkom oko očiju, pa su neki od njezinih pratitelja javno izrazili zabrinutost za nju. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Britney je nedavno proslavila rođendan u društvu 13 godina mlađeg dečka Sama Asgharija, koji joj je na društvenim mrežama posvetio romantičnu poruku. 

Inače, neimenovani je izvor za Entertainment Tonight nedavno izjavio da se Britney oporavlja jako dobro i da je ono najgore iza nje.

"Britney se nastoji vratiti natrag na tračnice i sada se osjeća izvrsno. Obitelj je ponosna na nju i na korake koje je sama poduzela kako bi bila tu gdje je danas", izjavio je njoj blizak izvor.

Uz to je dodao kako su ona i Sam sretni zajedno, ali i da ne žure s vjenčanjem.

"Britney i Sam istinski su sretni, ali ne žure s brakom. On joj želi sve najbolje i sada uživaju u zajedničkim trenucima. Sam ju voli, kao i njegova obitelj", rekao je tom prilikom njoj blizak izvor.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene