Britney Spears proslavila je 38. rođendan u društvu voljenog dečka Sama Asgharija.

Galerija


Nekoć je bila napopularnija tinejdžerska svijeta, nosila titulu slatkice koja je izbacivala hit za hitom i osvajala vrhove glazbenih top ljestvica. Ti najveći dani slave su daleko iza Britney Spears koja je, vjerovali ili ne, proslavila svoj 38. rođendan.

Vezani članci Britney Spears, Sam Asghari (Foto: Pixsell) Megazvijezdu zasjenio 12 godina mlađi dečko, njezine zadnje fotografije zabrinule sve koji su ih vidjeli Britney Spears i Sam Asghari (Foto: AFP) Slavni par izgleda ludo zaljubljeno, no zlobnici tvrde da ju prezgodni trener iskorištava zbog novca

Britney je svoj dan odlučila provesti uživajući na bazenu jednog hotela u Miamiju, u minijaturnom bikiniju dok joj je društvo pravio 13 godina mlađi dečko Sam Asghari. Britney se, između ostaloga, već neko vrijeme bori s viškom kilograma, no čini se da ih je sada ponosno odlučila pokazati bez ikakvog ustručavanja i dokazati da se time više ne opterećuje, baš kao što ne bi ni trebala.

Baš takvu voli je i Sam, s kojim je u vezi od 2016. godine nakon što su se upoznali na snimanju njezinog spota, i koji je uz nju bio u najtežim trenucima kada je nedavno završila u klinici za mentalne bolesti.

Sam joj je povodom rođendana posvetio i preslatku čestitku na društvenim mrežama.

"Živimo, smijemo se, svađamo se ali najviše od svega se volimo. Postoji razlog zašto se svijet zaljubio u tebe. Možda si pop princeza ali prije svega si moja princeza", poručio joj je Sam.

Inače, neimenovani je izvor za Entertainment Tonight nedavno izjavio kako se Britney oporavlja jako dobro i kako je ono najgore iza nje.

"Britney se nastoji vratiti natrag na tračnice i sada se osjeća izvrsno. Obitelj je ponosna na nju i na korake koje je sama poduzela kako bi bila tu gdje je danas", izjavio je njoj blizak izvor.

Uz to je dodao kako su ona i Sam sretni zajedno ali i da ne žure s vjenčanjem.

"Britney i Sam su istinski sretni ali ne žure s brakom. On joj želi sve najbolje i sada uživaju u zajedničkim trenucima. Sam ju voli kao i njegova obitelj", rekao je izvor.

Ponosni tata Jole s velikim buketom cvijeća stigao po sina i suprugu Anu u rodilište