Katie Price našminkala je šestogodišnju kćer Bunny i pohvalila se na Instagramu te dobila brojne kritike.

Galerija


Britanska starleta Katie Price (42) uvijek pronađe novi način da šokira javnost i bude u centru pozornosti. 

Vezani članci Katie Price Slomila oba stopala na ljetovanju pa šokirala izgledom na koji je potrošila gomilu novca Katie Price - 6 Slomila oba stopala dok je s novim dečkom i djecom uživala u luksuznom ljetovanju

Katie, koja se unakazila plastičnim operacijama zbog kojih je i bankrotirala, pohvalila se našminkanom šestogodišnjom kćeri Bunny. "Bunny obožava šminku što nije ni začuđujuće jer je njezina sestra i ja volimo", napisala je reality zvijezda na Instagramu uz nekoliko fotografija svoje kćerkice. 

Djevojčica na slikama ima napudrano lice, sjenilo na kapcima, pa čak i umjetne trepavice. Katieno šminkanje kćeri je naljutilo njezine pratitelje na Instagramu koji su istaknuli da je loša majka. 

"Zašto šminkaš tako malo dijete?", "Isuse, ti si zaista šokantno loša majka. Ona je nevino dijete, skini joj šminku", "Ovo objavljuješ samo kako bi dobila pažnju", "Ovo nije dječje igranje sa šminkom, ovo je napravila mama profesionalno i jako je uznemirujuće gledati u to", "Ovo je iskorištavanje djeteta", komentirali su. 

Katie je i ranije šokirala šminkanjem kćeri Bunny. Naime, nedavno je pozirala s njom i imala je na očima crni tuš, a na usnama crveni ruž. 

 

Pretužne fotografije i najteži dani za poznati par: ''Bol koju osjećamo ne možete ni zamisliti, isplakat ćemo sve suze''