Katie Price otišla je u bolnicu zbog straha od gubitka noge, a bila je nasmiješena unatoč svemu.

Galerija


Britanska starleta Katie Price (42) nedavno je slomila oba stopala na odmoru u Turskoj u tematskkom parku Land of Legends. 

Vezani članci Chloe Ferry - 3 U preuskom topu se hvali rezultatima zahvata, a i njena prijateljica je ponosno isticala novost na tijelu Katie Price - 5 Ostavlja bez teksta licem izobličenim operacijama, no sada je u fokusu njena 6-godišnja kći koju je sredila

Katie se muči s kretanjem, no to ju ne sprječava u aktivnostima koje ju vesele. Naime, čak i sa slomljenim stopalima Price ide u šoping, a pritom joj pomaže njezin 11 godina mlađi dečko Carl Woods

Par je viđen na parkiralištu i Carl je iznosio starletu iz auta. Dok se šoping čini bespotrebnim u takvom zdravstvenom stanju, odlazak u bolnicu je ipak normalna aktivnost. 

Nakon snimanja za društvene mreže i YouTube kanal, Katie je koji dan kasnije ozbiljnije shvatila situaciju sa stopalima. Kako piše Daily Mail, starleta je viđena u petak ujutro pred bolnicom u Londonu, a trebala bi ići na operaciju jer se strahuje da bi moglo izgubiti nogu. 

Unatoč svemu Price je imala osmijeh na licu kada ju je Carl primio u naručje i smjestio u invalidska kolica. 

Kada nema šminke i filtera: Evo kako u stvarnosti izgleda Ronaldova mlađahna ljepotica