Brian Austin Green želi alimentaciju od Megan Fox kao i ona od njega te oboje zahtijevaju zajedničko skrbništvo nad njihova tri sina.

Galerija


Brian Austin Green (47) i Megan Fox (34) žive razdvojeno od ožujka, a glumac je prošlog mjeseca podnio službeni zahtjev za razvod nakon 10 godina braka. 

Vezani članci Sharna Burgess - 1 Atraktivna plesačica potvrdila vezu s poznatim glumcem fotkom s odmora, on prvo s njom nije htio ni na spoj Brian Austin Green i Sharna Burgess - 1 Strastveni poljupci i dodiri: Javno se obračunavao s bivšom, a sad uživa u novoj ljubavi

Brian, koji je poznat po ulozi u seriji "Beverly Hills, 90210", traži zajedničko skrbništvo nad tri sina koje ima s Megan te alimentaciju nakon rastave. Prema pisanju američkog Us Weekly, koji posjeduje Greenove ispunjene dokumente, glumac ne želi alimentaciju za sinove. 

Zanimljivo je da je isti zahtjev podnijela i Fox. Meganino bogatstvo se procjenjuje na osam milijuna dolara kao i Brianovo. 

Green je svojedobno otkrio da je odlučio da je njihov brak gotov u svibnju nakon što je viđena sa svojim sadašnjim dečkom, glazbenikom Machine Gun Kellyjem. Glumica se s njim zbližila na snimanju filma "Midnight in the Switchgrass" u Portoriku i papparazzi su ih uhvatili kasnije tijekom druženja. 

Green je tek zbog toga shvatio da je njihov brak gotov i uskoro bivši supružnici su viđeni kako predaju jedno drugome sinove Noaha (8), Bodhija (6) i Journeyja (4) na parkiralištu. 

"Sr*nje je kad ti se život promijeni i nešto na što si navikao i radio posljednjih 15 godina, pokušavaš, ali sve se promijeni", istaknuo je Brian u svom podcastu pričajući o razvodu. 

Inače, glumac je u kolovozu poludio zbog Meganine prve fotografije s Kellyjem na Instagramu. Dečko toliko lijep da boli. Moje srce je tvoje", napisala je Fox uz zajedničku crno-bijelu fotografiju. Na slici njezin novi dečko ima donji dio tijela prekriven ručnikom koji pridržava jednom rukom, dok glumica nosi gornji dio badića i također ručnik.

Uskoro je na Meganinu objavu stigao odgovor njezina muža Briana. "Dečki toliko lijepi da boli. Moje srce je vaše", napisao je glumac pokraj fotografija njihovih sinova. 

Šuput objavila romantične fotografije sa suprugom i pokazala trbuh u 6. mjesecu trudnoće