oboje imaju milijune

Iznenađenje u dramatičnom brakorazvodnom procesu: Zahtijeva od supruge alimentaciju za sebe, a isto hoće i ona od njega

Megan Fox, Brian Austin Green (Foto: Profimedia) Megan Fox, Brian Austin Green (Foto: Profimedia) Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Megan Fox, Brian Austin Green (Foto: Profimedia) Megan Fox, Brian Austin Green (Foto: Profimedia) +0 Megan Fox, Brian Austin Green (Foto: Profimedia) Galerija

Brian Austin Green želi alimentaciju od Megan Fox kao i ona od njega te oboje zahtijevaju zajedničko skrbništvo nad njihova tri sina.

Brian Austin Green (47) i Megan Fox (34) žive razdvojeno od ožujka, a glumac je prošlog mjeseca podnio službeni zahtjev za razvod nakon 10 godina braka. 

Pogledaj i ovo Brian Austin Green Čestitke! Bivši suprug jedne od naljepših žena na svijetu pohvalio se lijepom novosti u svom životu!

Brian, koji je poznat po ulozi u seriji "Beverly Hills, 90210", traži zajedničko skrbništvo nad tri sina koje ima s Megan te alimentaciju nakon rastave. Prema pisanju američkog Us Weekly, koji posjeduje Greenove ispunjene dokumente, glumac ne želi alimentaciju za sinove. 

Zanimljivo je da je isti zahtjev podnijela i Fox. Meganino bogatstvo se procjenjuje na osam milijuna dolara kao i Brianovo. 

Green je svojedobno otkrio da je odlučio da je njihov brak gotov u svibnju nakon što je viđena sa svojim sadašnjim dečkom, glazbenikom Machine Gun Kellyjem. Glumica se s njim zbližila na snimanju filma "Midnight in the Switchgrass" u Portoriku i papparazzi su ih uhvatili kasnije tijekom druženja. 

Green je tek zbog toga shvatio da je njihov brak gotov i uskoro bivši supružnici su viđeni kako predaju jedno drugome sinove Noaha (8), Bodhija (6) i Journeyja (4) na parkiralištu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brian Austin Green (@brianaustingreen)

"Sr*nje je kad ti se život promijeni i nešto na što si navikao i radio posljednjih 15 godina, pokušavaš, ali sve se promijeni", istaknuo je Brian u svom podcastu pričajući o razvodu. 

Inače, glumac je u kolovozu poludio zbog Meganine prve fotografije s Kellyjem na Instagramu. Dečko toliko lijep da boli. Moje srce je tvoje", napisala je Fox uz zajedničku crno-bijelu fotografiju. Na slici njezin novi dečko ima donji dio tijela prekriven ručnikom koji pridržava jednom rukom, dok glumica nosi gornji dio badića i također ručnik.

Uskoro je na Meganinu objavu stigao odgovor njezina muža Briana. "Dečki toliko lijepi da boli. Moje srce je vaše", napisao je glumac pokraj fotografija njihovih sinova. 

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i njezin suprug Nenad Tatarinov - 2 +0 Maja Šuput i Nenad Tatarinov Celebrity Šuput objavila romantične fotografije sa suprugom i pokazala trbuh u 6. mjesecu trudnoće

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene