Tina Louise uživala je na plaži sa Seanom Combsom Diddyjem umjesto kao dosad s Brianom Austinom Greenom.

Galerija


Čini se da je Brian Austin Green (47) ostao bez atraktivne djevojke Tine Louise (38), s kojom ga je javnost viđala posljednjih mjeseci. 

Vezani članci Tina Louise Tko je ljepotica s tetovažama koja je osvojila zgodnog glumca ubrzo nakon bračnog brodoloma o kojem svi pričaju? Brian Austin Green, Courtney Stodden Nakon kontroverzne starlete ljubi bujnu manekenku koja malo toga pokrije na fotografijama?

Manekenka Tina, koja plijeni pažnju oblinama i tetovažama, u utorak je viđena na plaži u Malibuu s reperom Seanom Combsom Diddyjem (50). Prepustili su se nježnostima, mazili se i ljubili te su izgledali jako sretno i zaljubljeno, a Louise je mamila poglede prolaznika i minijaturnim bikinijem. Fotografije možete pogledati ovdje

To je mnoge iznenadilo jer se činilo da je manekenka u vezi s Brianom, kao i da je Sean ponovno sa Sarah Chapman, majkom svoje kćeri Chance. Glazbenik je ranije ljubio plesačicu Cassie Venturu (34) te je prije dvije godine pričao kako želi proširiti svoju obitelj s njom, iako ima šestero djece. 

Par je bio u vezi od 2007., a ne zna se kad su i zašto se razišli. No ona se prošle godine udala za osobnog trenera Alexa Finea (27). Glazbenik, koji je poznatiji po umjetničkom imenu Diddy, u vezi sa srednjoškolskom ljubavi, dizajnericom Misom Hylton-Brim dobio je sina Justina (26), koji trenutačno studira.

S bivšom djevojkom Kim Porter, s kojom je često prekidao i mirio se, ima Christiana (21) te blizanke D'Lilu i Jessie (13), a posvojio je i njezina sina Quincyja (28), koji se bavi pjevanjem i glumom. Tijekom veze s Porter dobio je kćer Chance (13) iz kratke ljubavne afere sa Sarah Champan i zakonski ju priznao.

"Nevjerojatno je gledati ih kako odrastaju i postaju divna ljudska bića. Moglo je to završiti i drugačije da se ne slažemo tako dobro", rekao je svojedobno Sean. Istaknuo je kako svoju veliku obitelj tretira kao pleme, a djeca i njihove majke odlično se slažu.

Bez grudnjaka i bosonoga: Haljinu s dekolteom do pupka odjenula je za izlazak, obuća joj nije prioritet