Raspričao se

Ostavila ga je nakon 10 godina braka, nju već povezuju s drugim, a evo što joj on ima poručiti nakon svega

Megan Fox, Brian Austin Green (Foto: Profimedia) Megan Fox, Brian Austin Green (Foto: Profimedia) Profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Megan Fox, Brian Austin Green (Foto: Profimedia) +0 Megan Fox, Brian Austin Green (Foto: Profimedia) Galerija

Megan Fox i Brian Austin Green vjenčali su se 2010. godine, a u braku su dobili tri sina. Od prosinca prošle godine žive odvojeno.

Brian Austin Green posljednjih dana iznosi sve više detalja o svojoj vezi sa suprugom Megan Fox. 46-godišnja zvijezda serije "Beverly Hills 90210" u podcastu je rekao kako mu je Megan rekla da je puno sretnika otkako su razdvojeni.

Pogledaj i ovo Brian Austin Green Čestitke! Bivši suprug jedne od naljepših žena na svijetu pohvalio se lijepom novosti u svom životu!

"Bio sam šokiran i uznemiren, ali ne mogu se ljutiti na nju. Ona se ne osjeća namjerno tako, to nije odluka koju je donijela, već se tako iskreno osjeća", objasnio je glumac. Dodaje kako mu je Megan rekla da treba više vremena za sebe prije nego li je otišla na snimanje novoga filma.

Megan je suprugu rekla da se odavno nije osjećala tako sjajno dok je sama i daleko od obitelji te da želi probati na duže vrijeme tako. Par nije zajedno od prosinca prošle godine, a dok je Green shvatio što se zaista događa već je bilo kasno.

Megan i Brian vjenčali su se 2010. godine, a u braku su dobili tri sina, Noaha (7), Bodhija (6) i Journeyja (3).

Glumac je rekao kako će sa suprugom odgajati njihova tri sina te će blagdane provoditi zajedno bez obzira u kakvim odnosima oni bili.

Zaključio je kako će ju uvijek voljeti, a zna da će i ona voljeti njega.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene