Megan Fox i Brian Austin Green vjenčali su se 2010. godine, a u braku su dobili tri sina. Od prosinca prošle godine žive odvojeno.

Galerija


Brian Austin Green posljednjih dana iznosi sve više detalja o svojoj vezi sa suprugom Megan Fox. 46-godišnja zvijezda serije "Beverly Hills 90210" u podcastu je rekao kako mu je Megan rekla da je puno sretnika otkako su razdvojeni.

Vezani članci Tina Louise Tko je ljepotica s tetovažama koja je osvojila zgodnog glumca ubrzo nakon bračnog brodoloma o kojem svi pričaju? Brian Austin Green, Courtney Stodden Nakon kontroverzne starlete ljubi bujnu manekenku koja malo toga pokrije na fotografijama?

"Bio sam šokiran i uznemiren, ali ne mogu se ljutiti na nju. Ona se ne osjeća namjerno tako, to nije odluka koju je donijela, već se tako iskreno osjeća", objasnio je glumac. Dodaje kako mu je Megan rekla da treba više vremena za sebe prije nego li je otišla na snimanje novoga filma.

Megan je suprugu rekla da se odavno nije osjećala tako sjajno dok je sama i daleko od obitelji te da želi probati na duže vrijeme tako. Par nije zajedno od prosinca prošle godine, a dok je Green shvatio što se zaista događa već je bilo kasno.

Megan i Brian vjenčali su se 2010. godine, a u braku su dobili tri sina, Noaha (7), Bodhija (6) i Journeyja (3).

Glumac je rekao kako će sa suprugom odgajati njihova tri sina te će blagdane provoditi zajedno bez obzira u kakvim odnosima oni bili.

Zaključio je kako će ju uvijek voljeti, a zna da će i ona voljeti njega.

Njezini bikiniji sve su manji, ali u ovakvom izdanju želi pozirati samo u njegovu naručju