On živi u šatoru

Ona na računu ima milijune, ali bratu koji je beskućnik ne želi dati ni novčića, evo koji je točno razlog za to

Cheryl Cole (Foto: Profimedia) Cheryl Cole (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Cheryl Cole (Foto: Profimedia) Cheryl Cole (Foto: Profimedia) Cheryl Cole (Foto: Profimedia) Cheryl Cole (Foto: AFP) Cheryl Cole (Foto: AFP) Cheryl Cole (Foto: Instagram) Cheryl Cole (Foto: Instagram) Cheryl Cole (Foto: Instagram) Cheryl Cole (Foto: Instagram) +0 Cheryl Cole (Foto: Screenshot) Galerija

Stariji brat slavne pjevačice Cherly Cole Andrew Tweedy živi kao beskućnik na ulici i moli za milostinju, a ona s njim već godinama nije pričala.

Dok slavna britanska pjevačica Cheryl Cole živi tipičan život svjetske zvijezde i na računu ima milijune, njezin tri godine stariji brat Andrew Tweedy živi kao beskućnik u šatoru i moli milostinju na ulici.

Britanski mediji prenose kako 41-godišnji Andrew godinama nije uopće razgovarao sa sestrom i to nakon što mu je platila rehabilitaciju i odvikavanje od droge 20 tisuća funti, a ovih je dana snimljen kako u ranim jutarnjim satima ispija limenke pive u jednom parku.

"Ovako živim. Prosim ovdje više od tri mjeseca i to je nešto što mi je stvarno slomilo srce. Imam toliko jeb**** ponosa. Imam obitelj i ne bih trebao biti ovdje. Užasno mi je. Nitko od njih mi se nije javio, a iako mi Cheryl ne pomaže ona je i dalje moja obitelj. Vjerojatno ni ne zna da sam na ulici, ne krivim je uopće. Ovo je najniže što sam ikad u životu bio", izjavio je Andrew za The Sun.

Iza njega je povijest nasilnog ponašanja, a svoj improvizirani dom u gradu na sjeveru Engleske dijeli s prijateljem kojeg je također upoznao na ulici. Policija ih je prije nekoliko dana posjetila i to zato jer su postavili šator na zelenoj površini koja je u vlasništvu gradskog vijeća.

Andrew kaže da je bez doma ostao nakon što je ranije ove godine prekinuo s djevojkom, a iz jedne od prethodnih veza ima sina. Dugi niz godina borio se s ovisnošću o alkoholu i drogama te je bio osuđivan.

Cheryl pak živi u luksuznom domu u Hertsu čija se vrijednost procjenjuje na pet milijuna funti, a njezino cjelokupno bogatstvo na 35 milijuna. Ona je u vrijeme kada je Andrew počeo imati probleme s drogama bila tek plesačica, a sve je počelo uličnom pljačkom u kojoj je Andrew sudjelovao sa samo 13 godina. 1996. godine bio je poslan u ustanovu za mlade prijestupnike gdje je morao provesti šest godina i to zato što je oštrim predmetom ozlijedio dva učenika.

2005. godine osuđen je na četiri godine zatvora zbog pljačke i nije bio na sestrinom vjenčanju s nogometašem Ashelyjem Coleom.

"Gledam Cheryl na televiziji i mislim da je njezin život toliko drugačiji od onog kojeg je ostavila iza sebe. Govori mi da bi mi trebala biti inspiracija i kako bih trebao okrenuti leđa alkoholu i nasilju. Umjesto toga ja se kao budala vraćam piću i drogi", priznao je u jednom intervjuu iz 2008. godine, a sada čeka da mu gradske vlasti osiguraju pristojniji dom.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene