Kakva zavrzlama!

Dok Bradley tulumari nakon prekida, Irina objavljuje vruće fotke koje su zanimljive i bivšem zaručniku Lady Gage

Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Profimedia 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Irina Shayk (Foto: Instagram) Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Bradley Cooper, Irina Shayk (Foto: Profimedia) Lady Gaga i Christian Carino (Foto: Profimedia) Lady Gaga i Christian Carino (Foto: Getty Images) Lady Gaga i Christian Carino (Foto: Profimedia) Bradley Cooper, Lady Gaga (Foto: Getty) Bradley Cooper, Irina Shayk (Foto: Profimedia) Irina Shayk i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Irina Shayk, Bradley Cooper (Foto: Profimedia) +4 Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Galerija

Bradley Cooper nakon prekida s Irinom Shayk vrijeme provodi u izlascima, a ona blista na radnom mjestu.

Holivudski glumac Bradley Cooper, koji ovih dana zaokuplja veliku pažnju javnosti nakon prekida četverogodišnje veze s ruskom manekenkom i majkom njegove kćeri Irinom Shayk, snimljen je u prvom solo izlasku s prijateljima, ispred jednog holivudskog noćnog kluba.

Pogledaj i ovo Irina Shayk, Bradley Cooper (Foto: Profimedia) sretni i nasmijani Pomirenje na pomolu? Slavni glumac i ruska ljepotica tulumarili zajedno i pokrenuli šuškanja

Dok se on očito zabavlja u noćnim provodima i možda pokušava zaboraviti na probleme, Irina uživa u prirodnim ljepotama Islanda, gdje snima kampanju za jednu modnu kuću, čime se pohvalila na Instagramu. Dok je Bradley izašao u ležernom, pomalo šlampavom izdanju, Irina je zablistala pokazavši besprijekornu figuru i podsjetivši nas zašto muškarci i žene diljem svijeta uzdišu za njom. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

Neimenovani je izvor za Daily Mail potvrdio kako se zvijezda filmova "Mamurluk" i "Zvijezda je rođena" zadržala nekoliko sati u baru noćnog kluba, nakon čega se otputila kući.

Podsjećamo, jedan od naljepših, sada već bivših, parova svijeta prekinuo je četverogodišnju vezu nakon što su se navodno emocionalno udaljili dok je on radio na snimanju filma "Zvijezda je rođena" s Lady Gagom, što je potvrdio njima blizak izvor.

"Pokušali su spasiti vezu, ali stvari su se između njih promijenile. S obzirom na to da su svoj privatni život oduvijek pokušavali zadržati samo za sebe, samo je nekoliko njima bliskih ljudi znalo što se zapravo događa", izjavio je.

O vezi Bradleyja i Gage počelo se šuškati nakon njihova zajedničkog nastupa na ovogodišnjoj dodjeli Oscara, čime su zapalili društvene mreže, na kojima su se nizali komentari o novoj ljubavi, pa čak i sada kada su pjevačicu zapravo okrivili za prekid s Irinom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Iako je i sama Lady Gaga istaknula kako je sve bio samo medijski trik, javnost i dandanas navija za njih, a u cijelu se priču sada upetljao i bivši zaručnik slavne pjevačice, agent Christian Carino. Naime, Carino je lajkao zadnju Irininu fotografiju u badiću, što nije promaklo znatiželjnoj javnosti.

Podsjetimo, Carina je ostavila Lady Gaga, navodno zbog toga što je bio ljubomoran i posesivan. Je li ju ovime htio napraviti ljubomornom ili potvrditi da je na Irininoj strani, tko će znati sa sigurnošću.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Sarah Ann Macklin (Foto: Getty Images) Sarah Ann Macklin (Foto: Getty Images) Sarah Ann Macklin (Foto: Getty Images) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images) +3 Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images) Celebrity Princ Harry imao kratku romansu s drugom djevojkom nakon što je upoznao Meghan

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene