Brad Pitt cijelu je večer razgovarao i smijao se u društvu plavokose žene.

Galerija


Holivudska glumica Angelina Jolie nakon žestokih javnih okršaja s bivšim suprugom Bradom Pittom oko skrbništva nad djecom, vratila se poslu i snimanju novog filma, dok je Brad odlučio predahnuti u ženskom društvu. 

Vezani članci Angelina Jolie i Maddox Jolie Pitt Procurili šokantni detalji o najstarijem sinu Angeline i Brada, je li moguće da tako nešto nisu mogli ni naslutiti? Jennifer Aniston, Brad Pitt Ostvaruje li se Angelinina noćna mora? Jedno od njezine i Bradove djece je ludo za Aniston

Na privatnom humanitarnom koncertu Red Hot Chilli Peppersa i K.D. Langa te aukcije umjetnina, Brad je viđen u društvu plavokose žene imena Sat Hari.

Sat je medicinska sestra koja prati članove Red Hot Chilli Peppersa, a nadimak joj je "majka benda" jer ih prati na svim turnejama, svi je obožavaju i osoba je od pravog povjerenja.

Očito je to shvatio i slavni glumac jer cijelu večer nije skidao osmijeh s lica tijekom razgovora s njom, a sudeći prema njihovoj neverbalnoj komunikaciji moguća je i nova romansa.

Brad Pitt (Foto: Profimedia)
Brad Pitt (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Na kraju dodajmo da se Sat bavi i dizajniranjem nakita, a jedan lančić iz njene kolekcije svidio se i Bradov bivšoj Jennifer Aniston, koja ga je jednom prigodom izabrala i za crveni tepih.